erikarpuz hamilegunlugum5 ya benimki hep açıktı bi de perinatolog baktı bence göstermiyorsa kızdır djdjdjs
Kaderyusuf Nur482482 benim haftam büyük ona bakıyor bende demek erken haftada bakamıyor. 😅 kontrole gidince yazın bana doğru bildimi merak ediyorum sizin kontrolünüz benden önce olacak.
ess13 mom3460 Bana da aynı şekilde bir kız bir erkek diyor ramzi teorisine göre hep erkek diyordu Çin takvimi ve nub teorisine göre hep farklı söylüyor
Nur482482 Kaderyusuf yazayım inşallah bende çok merak ediyorum ama o hafta pazar öğreneceğiz pasta kesimi yapacağımız için🫣
Kaderyusuf Nur482482 inşallah gönlünüzdeki olur . 😅 yazın yinede bende bir sonraki hafta öğrenirim herhalde
Bebis25 Benimde cinsiyete kızla uyumlu kalça yapısı diyo Ama herkes çıkıntı var erkek gibi bence diyo. Kim doğruyu söylüyor kime inansam bilemedim 😁
ayker12 Bebis25 benim oğlumun da buna benzer bir resmi vardı bence kesinlikle erkek bacak arasına baksana 😂
Bebis25 Birde böyle bir fotosu var buna da skul ve nub kız diyo 😁 Bu çocuğun ne olduğunu henüz anlamış değilim 😁
Kaderyusuf Asklim başka varmı ne nub nede kemik yapısının görünmediğini söylüyor. Benim ulstrasyon görüntülerim net direkt yorumluyor.
Meral_63 Bebis25 buda sırtı nerden dönük Allah’ım benmi doktor olsam acaba 🤣 benim bebiş var sırtı dönük baş aşağı bakıyor 🤣
Meral_63 Bebis25 Bunlarda benim bebisin usg görüntüsü doktor bi kız erkek diyip duruyor chatgb de bi kız diyo atıyorum erkek diyo
Bebis25 Meral_63 Yok en son muayenesinde sırtı dönüktü ve oynamadı hiç o yüzden emin olamadı. Bu resime göre de skul teorisi ile nub teorisine göre kız diyolar. Bacak arası olan resme de kalça yapısı kız diyo 😁