Busra6694 şöyle ki o doğum sancıları sürecinde hep çok yüksek ağrılı süreç olmuyor. Mesela başlarda hissedilir ama dayanılmaz bi ağrı olmaz ama doğumun başladığını bilirsiniz. Saatlerce bu şekilde dayanılır sancılar olur sonrasında açılma arttıkça doğum yaklaştıkça sancılar artar sancı geldiği anda dayanılmayacak şekilde dersin ama dayanırsın normal sancılarınsa ağrı geçip bir dakika sonra tekrar geliyor 1 dk nefes alma dinlenme anların oluyor bu bir dk dediğim artık doğum olacağı zaman bu sürece gelene kadar başta on dk aralıklarla olur beş dk aralıklarla olur. O yüzden süreye sürece takılma düşünme kendini korkutma. Benim akşam üstü 4 gibi sancılarım başladı ama dayanılmayacak sancılar değildi kendimi strese sokmadım gidip kahve alıp yürüyüş yaptım sancılarım varken yaklaşık 6-7 dk da bir geliyordu sancılar. Gece 4e kadar evde sancıları karşıladım ve bu süreçte dayanılmaz sancılar olmadı. Sonra suyum gelince hastaneye geçtim o süreçte şiddetlenmeye başladı sancılar suyumun da gelmesiyle ve sabah onda doğum yaptım. Uzun bir süre sancı çekmiş oldum ama dediğim gibi başları dayanılmayan sancılar olmadığı için korkunç değil canım. Doğum da bir süreç ve herkesin doğumu farklı ve özeldir.