Ays-e0150 Arkadaşlar Adana’da nerde detaylı ulturasyonda girdiniz aceba ben rutin kontrlimmerime güzelyali hastanesi gidiyorum doktorum orda ama detaylı ulturasyon zamanımız yaklasiyo 20+6 haftaligiz
deryakrgz Ays-e0150 ben algomedde girdim kuzum. Şehir Hastanesi, Balcalı Hastanesi,5 Ocak Hastanesi yapıyor bildiğim kadarıyla. Ama randevu almak çok zor maalesef ki..
Herseydenbiktim Ays-e0150 Hakan Kalaycı, gercekten cok ilgili, guleryuzlu, bilgi verici bir doktordu cok memnun kaldım. 22. Haftamda gitmiştim nakit 4000, kart 4500 olması lazımdı zam gelmediyse
deryakrgz Ays-e0150 perinatolojiden bakılmadı Instagramdan yazarsanız daha çabuk cevap verip yardımcı olabilirim burdan bildirim gelmediği için mesajları göremiyorum. İnstagram adresim deryaatnl
Ays-e0150 Şehir Hastanesi’ne felan randevu almak çok zor zaten siz yakın zamanda mi yaptırdınız algomedde detaylı ulturasyonu aceba
nurcaneroll Daha dün girdim ben Medline Hastanesi’nde Yasemin hanımdı çok memnun kaldım her şeyi ince detayına kadar anlattı gösterdi