Minik1Civciv Kızlar yarın sabah 10 da sezeryan doğumum var. Dua eder tüm annelerime dua beklerim. Herkes yavrusuna sağlıkla mutlulukla kolaylıkla kavuşsun. İkinci sezeryanım olacak hem korku hem heyecan var 🥲
Mmeerrveeee Minik1Civciv bende yarın 10da gircem sezeryana bıgğn bi garip hissediyorum sizde öylemisiniz
Dilsah02 Minik1Civciv merhaba 37+6 dayım devlette gün bekliyorm Ve O kadar çok Korkuyorum ki Anlatamam günüm belli olmamasına Rağmen Rabbim sağ Salim Kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah ❤️
bellaaaa Sağlıkla doğurun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 rabbim tüm evlat isteyenlere ve bakabilecek olanlara bu duyguyu yaşatsın , ve doğumu bekleyenlere de sağlıklıca doğum yapıp sağlıklıca evlatlarını büyütmeyi nasip etsin 💕
Minik1Civciv Mmeerrveeee bende öyleyim hem korkuyorum hem heyecan 🥹 insan tuhaf hissediyor ikinci sezeryanım olacak benimde
Minik1Civciv Dilsah02 canım benim korkma Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin ♥️🤲🏻🌸
Dilsah02 Minik1Civciv Amin Canım inşallah Hepimiz birbirimize dua edelim Rabbim Yardımcımız Olsun sağ Salim inşallah ❤️
Elisasu123 Minik1Civciv rabbim ikinizide sag salim birbirinize kavuştursun saglıkla sıhatle kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🥰