Serap09 Pembelimavili 9.gun pozitif gördüm yalnız kanda pozitif idrar testi yapmıştım kaset testlerden idrara geçmesi biraz zaman alıyor beta hcg hormonu 2 hafta kadar
Pembelimavili Serap09 ben 18 30 60 değerlerle 3 kimyasal yaşadım hepsi silik olarak erken ve kaset testlerde çıkmıştı öyle kan vermiştim. Bu seferde öyle olur diye düşündüm ama belki u transferde kana karışması geç oluyordur diye teselli ediyorum kendimi
Merviny Pembelimavili test yaparak buyuk bi hata yapmissiniz. Dogru test zamani 10. Gun kan testiyle. Simdi moral olarak eminim kotusun. Bekleyip kan vermen daha mantikli
Pembelimavili Merviny gerçekten öyle pozitif çıkıyor mutlu oluyorım negatif çıkıyor kafayı yiyorum 5 marka denedim herhalde başka bulamadım. Tüm süreci başa almak genetik tanımlı olarak başlamak düşünürken bile yoruyor korkutuyor
Pembelimavili btl194 çok şükür maşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Bende aynı müjdeyi alırım umarım salı günü
Asiyeyet Pembelimavili kaset test yapmadım hiç. Doktorum 10.gün kan vereceksin dedi o güne kadar bekledim. Çok şükür ki pozitifi gördüm. Kaset test erken yapıldığında maalesef yanıltıcı olabiliyor. İçinizi ferah tutun ve 10.gün kan verin.
Halime34 Pembelimavili benim 5 gün embriyosuydu 6. Gün silik gördüm 12 günde kanda ögrenmiştim şimdi 5 aylık oldum Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
dulek Bende 25 Haziran transfer oldum. 10. Gün 242 Gün 894 14. Gün 2300 çıktı sonuçlarım. Kese görmeye gittik bakalım kalp atışını bekliyoruz. Günlük hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz sürekli yatarak mı ev işi vs yapıyor musunuz?
Fuunndaaa dulek benim 3 gündür mide bulantım var fena halde, sizde böyle belirtiler var mı , dahaa önceki tüp bebekhamileliğimde hiç bir hamilelik belirtisi yaşamamıştım , bu sefer mide bulantısı olunca şaşırdım
Merviny dulek ben uykuluyum genelde. Ise devam ediyorum ama masa basi isim cok sukur. Fakat full oturunca aksamlari agrilar oluyor. Ev islerine bi abla geliyor. Ben yemek yapıyorm evde
Fuunndaaa Bende 2 temmuzda transfer oldum dün kese gördük 20 gün sonra da kalp atışı için gideceğiz, ben ev iş yemek vs yapmıyorum rapor aldım beni zaten perinatolojiye sevk etti doktorum 4. Tüp Bebek denemem, o yüzden olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum
Fuunndaaa dulek ben 32 haftalık ölü doğum yaptım sebebi belirsiz ve 2 kere de tutmayan transferim var üstüne kronik derin endometriozis ve adonoymsiz rahatsızlığım var kadın içi yapışıklıklarımda var o yüzden doktor perinatolojiye gönderdi takibimin yapılması için
Pembelimavili Serap09 eşim test yapmamdan bile rahatsız gününden önce kan vermeme izin vermez kafama çok taktıgım için. Yeni kana karışma ihtimaline karşılık gününde kan vericem
Miniminiminnos Pembelimavili insallah pozitif görürsünüz benim bir keresinde pozitif görüp 10 günde 12 günde negatif görmüştüm rabbim guzel haberler nasip etsin inşallah 🙏🏻
Serap09 Fuunndaaa sizi üzmek istemem ama trizomi 13 olabilir çünkü benim diğer bebegimde bilinmeyen sebeple karnımda vefat etti sonradan gelen raporda trizomi olabileceği yazıyordu yinede net değil bunu niye söylüyorum en azından gen testi yaptırın diye
dulek Fuunndaaa çok zor şeyler yaşamıssınız umarım bu defa gönlünüzce olur herşey. Bende perinatoloji takipliyim 2 düşük bide 27 hafta erken doğumum var
dulek Fuunndaaa Kaç haftalık oldunuz? Benim şuan yok iştahsızlık var , ama bir hafta önceye kadar bulantım vardı birden kesildi anlamadım
Fuunndaaa Pembelimavili ben 9 . Günde verdim erken test yapıp yada kan verip moral bozmaya gerek yok, 9. Günde kan çıkıyor zaten
Serap09 Pembelimavili bol su iç ve ayaklarını dik pazartesi günü test günün sanırım degilmi hayırlısıyla tutunsun bebegin sana yada bebeklerin bakarsın ikiz olurmuş