Masalceylan Normalde bas gelişti normal doğum pozisyonundaydı ama sanırım yine dondu asagida hissediyorum bazen tekmelerini
ErsBegAs Masalceylan 😭 maalesef.. tekmeler aşağıda daha belirgin benimki de makata döndü 37de siz kaç haftalıksınız
Annekuzusu123 Masalceylan benimki de sanki rahmimi çiziyor gibiydi bide vajinayı yitiriyordu bugün baktık makat gelişmiş 29+1
Masalceylan ErsBegAs ya daha demin de hicriklari falan asagidaydi ben çözemedim ya 36 haftalığız cnm insallah normale dönerler
plajterligi Masalceylan hıçkırıklar aşağıdaysa hala baş geliştir, tekme zannettiğiniz elleri olabilir, benimki de 3 aydır baş geliş bazen kasıklarımın yan taraflarında yumrular hissediyorum onlar elleri, bazen kaburgalarımda hissediyorum o yumruları
tturta Ben de hep aşağıda hissediyorum tekmeleri, az önce doktor kontrolünden çıktım makat geliş pozisyonunda dedi. Henüz 28 haftalığız, dönebilir dedi
Masalceylan Annekuzusu123 benimde öyleydi cnm bugün gittim makat gelişmiş daha zor döner dedi 36 haftalık
tturta Masalceylan benim de bir sonraki kontrolümde yan dönmüştü 😅 yarın tekrar kontrolüm var, hareketleri yine çoğunlukla aşağıda hissediyorum bakalım bu sefer hangi pozisyonda benimki :)
Annekuzusu123 Masalceylan seninki dönemezki artık kuzum bizimkiler daha 34 E kadar dönebilir de benim için de çok farketmez sezeryan olduğu için
Masalceylan Annekuzusu123 evet cnm senin daha erken dönebilir benim ki geçti artık pazartesi döndü döndü dönmedi zor dedi doktorum bakalım