Mervegezginci12 37 haftalık olduk bugün heyecan had safhada çevremdeki herkes doğurmaya başladı bende tek sancı ara sıra oluyor ve belim çok ağrıyor birde üstüne şimdi klima çarptı galiba boğazım gıcır gıcır oldu
Asyapolat Mervegezginci12 merhaba benim de 20 günüm kaldı buraya göre ama dün kontrolde 4 Ağustos t doğurursun dedi doktor sezeryan olacağım bu arada. Hastane çantam bile tam hazır değil 😅
iknrkc Mervegezginci12 Benimde uygulamaya göre 22 günüm kaldı cinsiyeti kız. Kızlar daha erken doğarlar diyorlar ama bende şu sıralar belli bi belirti yok😀 çevremdeki, kız anneleri 37 haftadan sonra doğurdu bende yarın 37 olcam bakalım zaman geldikçe korkuyorum 😬
yilma Mervegezginci12 aynıyız bizimde 21 gün kaldı buraya göre ama sezaryen olucaz biz 12 yada 13 gün kaldı şuan 2 cm açılmam var herşey değişebilirde
Mervegezginci12 Asyapolat benim hazır hastane çantam felan ama ben nasip olursa normal düşünüyorum bir engel çıkmazsa sezeryandan daha çok korkuyorum ben
Mervegezginci12 yilma anladım inşallah güzel sağlıklı bir doğum olur benimde ara sıra sancılarım oluyor valla
Bbkktl Bende 37 ye girdim sizin doktorlarınız açılmaya baktı mı benim henüz bakmadı sancım olmadığı için ama bakması gerekiyor mu bilmiyorum ikinci doğum bu arada