Dmrde sibel-ya 38+5 benimde az önce geldi 1 cm açıklık var demişti dün doktor bende bekleyeyim cevapları
cicibiciannem Dmrde benim ilk oğlum 38+4 te nişan geldi ertesi gün 38/5 te doğdu ama ama ben gittiğimde sabah 3 4 cm açıklık vardı
yilma sibel-ya hiç belli olmaz o önemli olan sancı gelmesi her şeyin ilerlemesi bende 37 haftadayım 2 cm açılma var sancı sıfır 😁o yüzden duyuyoruz yerimizde
269522 sibel-ya 37 de 1 cm açıklığım vardı nişanım gelmişti 38 de doğum yaptım canım. Nişan demek doğumun yakın olduğunu bil demek zaten biliyorsun artık olabilir rahim ağzın yumuşuyor ve bebek aşağı ittikçe doğum başlayacak inşallah sağlıkla gelsin.
Busrabzkrt sibel-ya orası hiç belli olmuyor daha önceki hamileliğimde 37. Haftada kontrole gittim nstde sancım çıktı ama ben hissetmiyordum ve 6 cm açıklık vardı ne Milan su gelmesi hiç birşey görmedim bu hamileliğimde 32. Haftada nişan geldi rahim ağzında yumuşama var şuan 36. Haftadayım rahatım
yilma ErsBegAs 😂😂sezaryenda sancı gelse diye bekliyorum hazır açılma var yok kız çarşamba alacam dedim ya ben seni unutuyor muyum pazartesi gidicen almaya 1 ağustos için bak aklımda 😂sen benden önce doğum edecen, zaten, rahatlarsın😂😂😂😂
yilma ErsBegAs yok devlet erkenden vermiyor gün 37 ve sonrasında veriyor bende en iyisi 37+6 dıda gideyim tam olsun dedim 😂en azından diğer haftada sezaryen olurum son kontrol olur
tanyawon sibel-ya bende aynı haftada nişanımdan 2 gün sonra doğurdum 🥲 nişandan 1 gün sonra suyum gelmişti kanla karısık