Damlatuffan Kızlar 32+3 teyim hamileliğin boyunca sürekli ağladım normalde ağlayan biri değilim duygusal biri de değilim ama hamile kaldığımdan beri herşeye ağlıyorum herşeyi kafama takıp üzülüyorum nasıl başa çıkabilirim bu durumla
Zumruduanka160 Damlatuffan bende zaten geçmişimde depresyon vakası dolu. Hamileyim ve dediğiniz gibi ağlama geliyo . Ve hep mutsuzum
636307kp Damlatuffan şuan bende bu durum dayım saçma sapan herşeye kendime pay çıkartıp ağlıyorum normalde duygusal biri asla değilim hormonlar dan
Guzel_bebem Damlatuffan benimde öyle hep ağlıyorum 30 haftalıgım çok aşırı duygusal oldum herşeye ağlıyorum
petronix Damlatuffan Bende 33+2 yim hep bi üzüntü bi düşünce mutsuzluk var bunu gören eşim memnuniyetsizsin suratsızsın. Konuşmuyorsun gülmüyorsun diyor keşke hormonları oda anlasa ama yok
Zumruduanka160 petronix herkeste oluyor demekki . Benim depresyon ve ilaç geçmişim oldugu içi ona baglıyroum hep bu da daha cok sıkıyor beni . Ama bence benim ikisi birden hormonlar böyle yapıyor ama ben ağlamayı sıkılmayı normal görmediğim için beynim tehdit var sanıyor daha da kendimi kötü hissediyorum
petronix Zumruduanka160 Hayır takmayın çok normal ağlama istediği geldiğinde dikkatinizi dağıtın ama bunu size yapan hormonlar doğumdan sonra geçecek
Zumruduanka160 petronix o zamanda geçmiyor diyorlar yok lohusa depresyonu diyorlar yok 2 sene sürer diyorlar herseye bişey diyorlar valla inşallah geçer