mysunshine1 Sindirella-94 valla tüm belirtilerim hamileyim gibi ama korkmuyor da değilim inşallah geç döllenmedir
Sindirella-94 Yusufunannesi_ oyy kiyamam olsun bitanem vardir Rabbimin bir bildigi anliyorum belki kiziyorsun bana oyle dedigin icin ama benimde olursa ikinci bir oğlum var
Yusufunannesi_ Sindirella-94 ayy yok ne kızması, Estağfirullah. Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur 👶🏻 zamanı vardır. Benim de 6 yaşında bir oğlum var
arsesraa aleyyyyn inşallah tutmuştur canım ben de bu ay reglden sonra iki defa ilişki gördüm ama bekliyorum tutup tutmadığını
aleyyyyn arsesraa inşallah canım yaa benim bikaç gündür kramplarım batıntılarım arttı hayırlısı artık
Sindirella-94 Kizlar Günaydın 🥰 uyandığımda test yaptım sat 27 temmuz saat 09.28 de yaptım 5 dkkada bisey görmedim yani görür gibi oldum sonra yok dedim 10 dk sonra da baktım en son yarım saat sonra baktım kapalı olanına boyle gölge gördüm sizde görüyormusunuz
mysunshine1 Sindirella-94 sanki gölge var ama emin olamadım kameraya yansımamış da olabilir inşallah vardır
Hempol Sindirella-94 çok yaptım ben kuruma gibi duruyor eğer 1 2 saat sonra tam kuruma oluyor o garip çizgi kayboluyor onu takip et derim inşallah kuruma değildir 🙏
arsesraa aleyyyyn sadece 17sinde tek gün mü oldu canım yoksa yumurtlamaya yakın tekrar değerlendirdiniz mi? Ben de heyecanla bekliyorum bir yıl oldu evleneli ilk defa deniyoruz ☺️