Sindirella-94 Günaydın canlarım 🥰 gününüz güzel olsun. Benim bat 27 temmuz neler hissediyorsunuz. Belirtiniz neler bu sabah yine kasik bakmaları oldu göğsümün bir tanesinde doluluk var diğeri o kadar değil sizde durumlar nasil
Salise2 Sindirella-94 ben de bu sabah test yaptım çok ince bi çizgi var mu yok mu anlayamadım yaa şimdi bakamıyorum da eşime söylemek istemiyorum o gidince içini açıp da bakıcam. Buraya nasıl fotoğraf atılıyor size de atıyım ben emin olamadım
Ladyys Sindirella-94 benimde yumurtlamadan sonra başlayan kasık ağrılarım var tatlı tatlı ağrıyor sanki rahmimde bir doluluk var göğüslerimde de sızlama var ama hiç bilemiyorum ya hayal kırıklığı yaşamamak adına ümitlenmiyorum🥲
fatmanur3824 Admsarzu hayırlı olsunnnn bu erken gebelik testi di mi kaç tüm önceden yapınca pozitif çıktı ben de ona göre yapacağım benim bat 5 Ağustos 3 ünde erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Admsarzu Sindirella-94 dokununca da var normal hiçbişi yapmasam bile özellikle sol kasıkta bazen sağ kasıkta oluyor. Zaten 2 gündür midem bulanıyor gibi göğüslerimde el atamıyorum şişmiş ateş atıyor 😂
Sindirella-94 Turkiyem bu moral bozuyor bende de 3 gün önce öyle oldu testin bir tanesi pozitif diğeri negatif anlamadim
Sindirella-94 Zarifokur hangi marka canim bazen markalar da şaşırtıyor kiz neye inancagimizi şaşırdık benimde kasiklarim ağrıyor aklım çıkıyor adet olcam diye
fatmanur3824 Zarifokur ama normal gebelik testi o kadar hassas değil ki düşük hcg yi algılayamaz erken test yapmanız lazım ya da gecikmeyi beklemeniz hemen yok denemez yani
elifato Sindirella-94 benim de reglime 6 gün kala yaptım negatif çıktı 3 gün kala yaptım pozitif çıktı
Zarifokur Sindirella-94 innovita var ya yumurtlama testlerinin markası yanında iki tane falan gönderiyorlar onlardan yaptım . Yok ya olmadı bu ay inan psikolojim hiç iyi değil
Sindirella-94 Admsarzu inşallah güzelim beta 2 günde 2 ye katlar bu önemli bir artış sağlıklı bir gebelik için o yüzden 2 günde bir kan veren bir süre sonra 5 6 haftada kese ile bebek görünce sıkıntı yok 🥰❣️