Dry94_ edos23 gebelik öncesi folik asit içeren multivitamin kullandım şuanda da folidoce kullanıyorum
eylusko edos23 folifor duo kullanıyorum ben içerisinde d vitamini olduğu için. Geçen ay folidoce idi bu ay değişti.
sude_18 edos23 folidoce kullandım gebelikten önce de kansızlık problemi olduğu için doktorum gynoferon vermişti onun içindeki folik asit yeterli olur demişti önce onu kullandım gebeliğin ilk başında da kutu bitene kadar kullandım sonra folidoce
meryys edos23 8 ay greenfol kullandım. Hamile kalınca vitadevs multivitamine geçtim 12 hafta kullandım kürtaj olunca sonrası için yine vitadevsden devam ediyorum
merrrvees edos23 elenatal kullanıyorum folbiol da kullanmıştım doktorum dedi çok fazla folbiol elenatale devam et
Deletedmom_247 edos23 canım bende araştırdım ocean mummy aldım artık bu ay. içinde omega3te var. hemen hemen tüm vitaminler. Ona da bakın isterseniz
Nrgalt8 Gebeliğimden önce ve gebelikte ilk 3 ay ocean methyl folat kullandım doktorumun önerisiyle. Bu arada 4 aylık tek yumurta ikizlerine gebeyim. Yine 3 aydan sonra doktorum folik asiti bıraktırıp ocean mummy kullandırmaya başladı.