peroksizom vanilya_kokusu aynen bende gitmeme kararı aldım acele etmeyeceğim daha kanda vermedim ama ben çok stres ederim kendimi biliyorum
vanilya_kokusu peroksizom bende öyleyim ama kesin gidersek erken diye kalp atışını duymadan gelecez bu bizi daha strese sokacak ben haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum
sinemmss peroksizom Bence bekleyin birazda olmazsanız gidin kan tahlili verin pozitif çıkarsa 6 haftalıkken doktora gidin🙏🏻
arilanki_ Kızlar bende cumartesiye randevu aldım. sat a göre cumartesi günü 6+4 olmuş olacak. kalp atışı duyulur mu sizce ?
peroksizom vanilya_kokusu vanilya_kokusu iyi düşünmüşsünüz bende 2 haftaya felan bi bakarım giderim Ama daha hiç kan tahlili vermedim belki haftaya sadece kan tahlili veririm
ghostty peroksizom doktorum reglin gecikirse 5 gün bekle sonra kan testi ver demişti. Bence kesin olması açısından bekleyin. İnşallah pozitifi görürsünüz🤗
Ikraa_22 peroksizom ben ilk gebeimi belirtileri üzerine normalde 14 gün beklemem gerekiyordu ama çok fazla biletim vardı alt kas ağrısı vücudu ateş basması koku hassasiyeti yani bir çok belirti vardı ve en sonunda dayanamadım ve onuncu günü test yaptım ve testim silik çıktı ertesi gün tekrar yaptığımı daha belirgin çıktı ve gün geçti daha da belirginleşti hamile olduğumu biliyordum ama gününe kadar bekledim ve adet günü gidip kan verdim kan 2009 çıktı verdikten sonra bir hafta daha bekledim doktora gitmedim bir hafta sonra gittim ve keseyi gördüm ve tekrar iki hafta daha bekledim iki hafta sonra da gidip kalp atışlarım duydum yani acele etmedim çünkü acele edersem her gittiğimde değer düşük çıkacak vs kalp atışlarım duymayacağım ve bu da beni strese sokacak o yüzden sabırlı olup bekledim ve beklediğimin karşılığında aldım çok şükür o yüzden bana göre bu konularda acele etmemek gerekiyor ve beklemek gerekiyor benimki bu şekilde oldu
glr22 Ben bir hafta önce öğrendim kan vermiştim şimdi yarın 5+4 olacağım ilk muayene için her şey normal mi diye ilk gebeliğim iyi midir? Kan da bir kere verdim 435,99 çıkmıştı adetimin 2. Gün gecikmesiydi
anneoluyorumm13 peroksizom ben öğrenir öğrenmez gittim ama süreç stresli oldu işte kalp atışı olucakmı kese oluşucakmı diye şimdi ki aklım olsa 8. Haftada giderdim
Buse_205 peroksizom bende 4+5 haftalık hamileyim ama daha doktora gitmedim gebeliğin kesinleştirmek için kan verdim sadece 6. Haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum
mrp2023 peroksizom kan vermeden beklemeyin bence bir kez kan verin 2 gün sonra tekrar verip artışa bakın