Umuteymen65 Kizlaar 33 haftamdayim ve bu aralar hep aç hissediyorum gece uyuyamazsam acikiyorum bebeğim de kalbin atar ya öyle belki 10 15 dakika sürüyor küt küt atıyor bir şeyler sizde de oluyor mu nedir anlamadım çoğu zaman oluyor
Ezgicnts Umuteymen65 bende 33 haftalık hamileyim o küt küt atması beneğim hıçkırığı aynı durumu bende çok kez yaşıyorum😂sürekli açım ama canım birşey yemem istemiyor uyuyamıyorum da nolcak bu halimiz bilmem😂
Ebrunr Umuteymen65 Umuteymen65 kalp atar gibi hareketler beni de çok korkutmuştu akşamın geç vakti doktorumu aradım. Koşarsınız ve sonra göğüs kafesiz hızlı hızlı yukarı aşağıya hareket eder ya öyle bir hareket var karnımda tek bir noktada demiştim hıçkırık normalde tek tek atma gibi oluyordu çünkü ondan farklıydı ve ilk defa yaşıyordum korktum ben belli bir haftadan sonra sürekli acaba kordon mu dolandı diye triplere giriyorum kendi kendime ama o öyle bir şey değilmiş bu arada. Doktorunun söylediği tek şey merak etme o bir hareket yapmıştır ve onu tekrarlıyordur zaten yaptıkları hiçbir şeyi bir mantık çerçevesinde yapmıyorlar o yüzden anlamlandırmaya çalışma dedi onlar şuan boş nir organizma da dedi 😅 bebeğiniz hareket etmiyorsa sorun bar demek onun harici hareketleri anlamlandırmaya çalışıp stres yapmayın.
SedANurK Muhtemelen kut kut atması hıçkırık tuttuğu içindir bebeğini, bende 36. Haftadaki ve asla uyuyorum, dk başı Lavaboya gitmek zorunda kalıyorum, daha 1 saat önce hüngür hüngür ağladım yeter artik diye
Ynss Ezgicnts bendee 32+5 tuvalete gitmekten bir türlü uykuya dalamadım her tuvaletten çıktığımda bir bardak su içiyorum alışkanlık olmuş ve sonra yine tuvalet 😂 şimdide acıktığım için uyuyamıyorum 😂
Gulnur_1999 simgeecekinci al benden de o kadar o kadar sıcak ki kilima acsan çarpıyor bas ağrısı acmasan yatamiyorsun 33+4 ne olcak halimiz bilmiyorum
simgeecekinci Gulnur_1999 31+3 ikizlere gebeyim. Sırt boyun ağrısı mide yanması beni bitirdi zaten hareket edemiyorum un çuvalı gibi yattığım yerden kalkamıyorum dönemiyorum uykusuzluk günlerdir artık sinir yaptı her yerim kasılıyor vajinal mantar olmuşum bir de 2 haftadır geçmiyor kafayı yicem
Gulnur_1999 simgeecekinci vajinal mantara beyaz sirke cok iyi geliyor canim yaa bende kasintidan duramiyordum doktor fitil verdi krem verdi geciyor tekrar başlıyordu ilk ic çamaşırımi cok sık değiştirdim ikinci beyaz sirke ile orayi temizledim beyaz sirkeyi bi temiz beze dök oraya koy ikk biraz yakıyor sonra beynir beynir döküyor ve cok rahatliyorsun sonra altini yıka inan ben öyle geçirdim
penbe_karisi 8 haftalık ✋ sabahları tövbe tövbe 6 olduğu gibi cin gibi uyaniyorum gece uyuyamiyorum 1. 2 30. 4 derken hiç uyuyamıyorum bütün hamileliklerim böyle malesfffdf
Umuteymen65 @SedANurK korkutuyor beni içim dışıma çıkacak gibi acaba kan şekerim mi dusuyor diye düşünüyorum
Umuteymen65 @Ebrunr aynen bende de öyle oluyor korkuyorum acaba bebeğim iyi mi diye kan şekeriyle alakası var mı bilmiyorum ama acıkınca da oluyor ben de
Ebrunr Umuteymen65 şeker yüklemesi yapmışmıydınız? Olsaydı orada çıkardı ama bilemedim. Dediğim gibi hareket olduğu zaman korkmayın. Ne zaman gün içerisinde 10 Dan az hareket ederse o zaman dikkat edilebilir ama siz yinede doktorunuzla görüşün aklınızda soru işareti kalmasın
Ebrunr Umuteymen65 hareketten kaynaklı stres yapmayın hiç. Sadece gece acıkıp yemek yeme konusunda doktorunuzla bir görüşün isterseniz
simgeecekinci Ezgicnts hala daha yataktayım hiç çıkmadım gerçekten gözümü kapatıyorum midem yanıyor boyun ve sırt ağrım var yarım saatte bir ayaktaydım hep zaten 8 gibi biraz içim geçmiş gerçekten sinirden ağlıcam