Falan Depend eczanelerde olmuyor mu ya .Ya da muadil bir marka yok mu marketlerde bulsam.İnternette kargo bedava bulamadm hiç.
Hanife5656 Falan ben dolap ve gardolaps uygulaması kullanıyorum dolap uygulamasında vardı kapalı paketi hiç açılmamış oradan aldım çok ucuza aldım
mrvknl Falan canım bana doktor söylemişti deepend iyileşmeyi geciktiriyormuş eğer dikiş atılırsa o yüzden sargı bezine sarılı pamuk kullanmıştım ben aldığım deependlerde kaldı hatta öyle sende bi araştır istersen
milatlas13 mrvknl benim doktorum depend içine sargı bezine kurşun suyu döküp koymamı istemişti.dikişleri daha kolay iyileştirir demişti. off hatırlamak istemediğim şeyler 😂ayrıca 3-4 haftaya yeniden yaşayacağım şeyler 😅
Tubita Falan e-bebek uygulamasını ilk defa indirecekseniz kargo bedava oluyor sanırım siz indirmiş olsanız bile yanınızda indirmeyen birine indirtin uygulamayı
mrvknl milatlas13 o ne öyle ya ilk defa duyuyorum bnm doktor kontrole geldiğinde görünce bunun yerine pamuk kullan hem daha çabuk iyileşir hemde mantar olma ihtimalin olmaz demişti
milatlas13 Falan ya bu eczanelerde satılan bi sıvı. ben gidip de kurşunu sık suyunu mu cıkar dedim ablam