Busrababuz 2cocukannesiiii ben eslina koyucam canım Allah korkusu olan anlamına geliyor bende çok aradım eşimde hiç birini beğenmedi sonunda buna karar verdik
Taila Ada Azra Zümra İlayda Sümeyra Alara Nilsu Meyra Bende aynı kararsızlıktayım bir türlü isim koyamadık kızımıza 34 haftalık olduk hala adına karar veremedik 🤷🏼♀️
Elifaaksoyy Taila aynı durumdayız valla Duru koymak istiyorum ve yanına isim koyamadık hala 38+2 olduk kızımın ismine karar vermiş değiliz😏
EsraakanY Taila Biz de yeni karar verdik canım Yade olacak nasipse. Yanına isim olabilir de olmayabilirdi. Yade hatıra demek
Taila Ademinee sümeyra aynı zamanda eşini babasını ve iki oğlunu peygamber efendimiz için şehitliğe yollayan bir sahabemizinde adı ben çok etkilenmiştim okuyunca 😔
Taila Elifaaksoyy ay çocuklar neredeyse doğacak bu kararsızlık ne kötüymüş 🙈🙈 Azra yada ada koyacağım bende ama du bakalm hangisi oğluşum ada diyo ben azra 🤭
DuyguSenturk EsraakanY bizde yade ismine karar verdik eşim ikinci bir isim daha istiyor ama yanına hiç bir ismi yakıştıramıyorum🙈
Taila ysn_mnvvr gökçende çok güzel kız ismi olarak ama sizinki oğlanmış ben çok beğeniyorum gökçen ismini❤️
EsraakanY DuyguSenturk Ben de yakıştıramıyorum ama sanırım ya Birce Yade ya da Melis Yade olacak 😇 Eşim çift isimde çok takıntılı 🤭
2cocukannesiiii Gerçekten çok güzel isimler söylediniz Allah razı olsun amine de kaldım çok güzel gerçekten 😍
ysn_mnvvr Taila evet artık kızım olursa da Gökçe ya da gökçen de olabilir uyumlu olur kardeş isimleri de 😃