atesvesu öncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler evet o an ın verdiği karamsarlıkla yazmış bulundum ama elhamdulillah dediğiniz gibi oda evlat, hareketini hissetmediğimde artık tedirgin oluyorum 25. Haftadayız yarın son 99 dan geri sayım başlıcak 💕onada bağlandım çok şükür rabbim bütün meleklerimize can sağlığı versin dediğiniz gibi ikiyi büyüten üçüde büyütür önemli olan şuan da sağlık rabbim bize güç kuvvet versin evlatlarımıza yetişebilelim ben tüp bağlatmayı biraz tehlikeli ve erken olarak düşünüyorum 25 yaşım çocuk istemektende deil psikolojikmen yıpratır gibi beni ilk çocuğumu kaybettim yapışmışsa yumurtalıklarınıda alıcaz demişlerdi çok şükür temiz çıktı ama o anki korkum üzüntüm allah kimsesin başına vermesin nankörlükte yaptım allaha karşı affestin inşallah 🙏 zamanında çok istediğimiz allaha yalvarak :) bebeği 3 kez allah süpriz olarak gönderdi kıymet bilmeyip kötü konuştum bundan sonra başımın tacı küçük meleğim herneyse doktprla konuştum spirali uygun gördü doğumdan sonra söylediği tarihte gidicem hemen taktırıcam kısmetse tüpleri ani kararla bağlatmak istemiyorum 🥹