gul231 İki hafta önce şehir hastanesinde genetik test ve trombofoli paneli verdim 2 ay içinde çıkar dediler sizlerin ne kadar sürede çıktı
Dilaraclkalav gul231 ben trombofili yaptırmıştım 10-15 günde çıktı. Çok şaşırmıştım 2-3 aya çıkar diyordu herkes burda yorumlarda
1994ozay gul231 Bende Bilkent şehir hastanesinde verdim 8 Nisan’da verdik 18 temmuz da sonuçlar çıktı 3 ay demişlerdi biraz sabır lazım biraz yavaş ilerliyor inşallah sonuclariniz temiz çıkar sağlıklı günler dilerim
sadece1selda @gul231 eğitim araştırma hastanesinde 30 haziran da verdim beklemedeyim bana da üç ay dediler
Zhrcyl Üniversite hastanesinde 40 günde çıktı 3ü gün geçtikten sonra arayın arada bir sorun çıktı mı diye
Buse_Mete gul231 2023 de hem kromozom hemde pıhtılaşma için genetik test vermiştim 2 ayda çıktı ama 1 ay olduktan sonra sık sık arayıp sorun demişlerdi Hematoloji de test vermiştim oda 1 ay da cıktıydı laboratuvar kaynaklı oluyor
MM89 gul231 1 ayda çıktı hem trombofili paneli hem karyotip analizi hem de embriyonun genetik sonucu Araştırma hastanesiydi, şehir hastanesinde genetik yok burada
CansuP- gul231 bende verdim 1 ay içinde çıktı hatta testim sorun çıktığı için annem ve babamınkine bakacaklar şimdi