Evrim-96 Kızlar merhaba 31+4 haftalık oldum sizler kaç haftalıksınız kaçıncı haftada tamamen hazır olmak gerekiyor acaba 🤗
Ecmsyl Evrim-96 ben şuan 19. Haftamdayım 1 2 haftaya başlayacağım 🤣 sona kalırsam çok ağırlaşırım . Yıkar ütüler koyarım
Evrim-96 Ecmsyl ne güzel canım aslında bende öyle düşünüyordum ama odası gelmeyince ne yapsam görünmüyor dağınık duruyor hep ne var ne yok kestiremiyorum o yüzden 🫠
Evrim-96 Nursemom90 bende aynıyım ya gerçi nesi eksik diye ilk olduğu için de emin olamıyorum 😮💨 anne için doğum sonrası bezler oluyor ya onlardan alınmalı mı acaba hastane çantası falan yaparken
Evrim-96 Ftm2025 ay baya az kalmış yaaa mis kokusunu almak için hastane çantasına neler koydunuz acaba ilk bebeğiniz mi benim ilk olduğu için kafam karışıyor videolar görüyorum ama
Evrim-96 liyamm55 kıız alemsin ben yine erken sormuşum o zaman hazırla sen hazırla ne olur ne olmaz 😂
Limn Evrim-96 ben 32 bitince hazırladım eşyaları sabırsızlanıyordum hepsini yıkadım ütüledim😇 çantasıda hazır suan yatağıda hazır bir tek kendisi yok 38 olduk🌸
Evrim-96 Limn oy maşallah bende kıyafetlerini yıkayacağım artık dolabı olmadan yıkama kokusu geçmesin gelince hemen olur deniyor ya ağırlaştım havada sıcak zaten sanırım beklemicem gelmesini
Miniginannesiiii1111 Evrim-96 Allah izin verirse 30. Haftada yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum cantamida hazırlarim büyük bir ihtimalle
Evrim-96 Miniginannesiiii1111 iyi yaparsın canım sıcak da zorluyor ben de yapacağım artık odası gelince de hazır oluversin
Evrim-96 Mercimek7713 eksik nesi var ben kestiremiyorum ki her şeyi de doldurup kullanmazsa da diyorum ihtiyaç olanı aldım ama sanki hep eksik var
aleynaozalpp14 Evrim-96 canım herşeyi tam 33 haftada hazırdı iyikide öyle hazırlamışım 35+6 da doğumum oldu daha da bana kalsa yok ya 37-38 de yaparım acelem yok diyordum ama bebeğin ne zaman geçeceği hiç belli olmuyor sen garanti 32/33 de hazır olsun herşeyin
Evrim-96 aleynaozalpp14 haklısın canım bebişe belli olmuyor sanki hep haftasını bekleyecek gibi geliyor ama senin neden erken oldu doğumu belli değildi herhalde bir rahatsızlığın var mıydı
iremm3443 Ben 32 de hazırladım, şuan 37yim İyi ki daha geç kalmamışım çok yorulmaya başlamıştım çünkü
Evrim-96 iremm3443 bide sıcaklar var şuan içten yangın geliyor sanki eğilip kalkmak çorap giymek hem göbek hem bebek olunca zormuş Allah tüm annelerin anne adaylarının yardımcısı olsun iyi yapmışsın canım bende başlayayım bence ağırlaşıyorum zaten iyice zorlanırım sonra