Senis Müthis sekilde sirt agrim var kizlar ne dogru duzgun oturabiliyorum ne de yatip uyuyabiliyorum. Sizlerde de oluyormu oluyorsa nasil başa cikiyorsunuz.😓 25 haftaligim bu arada 😊
NaimeYilmaz Senis hamılelıgn en yaygın sorunu budur zaten normal.. bol hareket etmek iyi gelıyor yattıgm zaman cok daha agrıyor
Saruhansaltuk Senis 38 haftaliğim son 3 gündür başladı bende de sırt ağrısı hiç birşey yapamıyorum 😭😭😭
Senis NaimeYilmaz baya fazla harekette ediyorum zaten agridan dolayi yatamadigim icin surekli bi hareket icindeyim. Yapicak cokta bisey yok sanirim masajlar haricinde napalim bebeklerimize deger diyip mutlu olalim bari 😊
Senis zxcvbhgfd yaptiriyorum ama dedigin gibi bi kac saat sonra tekrar ayni hatta bazen saat bile rahatlamiyor insan 😐
PatateS 1 haftadır bendede var o ağırdan. Gören sanki bütün gun sırtımda tas taşıdım sanır. Şuan uzaniyorum ama ağrıyor. Geçmiyor geçmiyor 😩
NALIN İlk günden beri ağrıyor belim sırtm 35 haftalık oldum şiddeti arttı ama azalmadı yapacak bisey yok malesef
Senis Yok uzanip dinlensekte sirt üstü yattigimizdan agri gecmiyor malesef birazda sicak tutmanin faydasi var gibi cok azda olsa.
Gulcanozer Bence yerde bir süre uzanıp hafif egzersizler yapmalısın. Ben 27+3üm ve her gün sanki artıyor bu ağrılar. Sırtımın tam ortası ve hafif sağ koluma doğru inanılmaz bi ağrı oluyor. Masaj ve ufak egzersizler işe yarıyor 😄 Ama geçici 😄
Senailhan Bende de aynı sorun 27 haftalığım nefesim bile kesiliyor ağrıdan yatınca daha çok artıyor sağ sol sırt üstü hiç bir şekilde geçmiyor kaburgalarım kırılmış gibi batıyor resmen ve maalesef ki hiç bir çözümü yok 😔 eşime masaj yaptırıyorum ben de o anlık geçiyor sonra devam Allah hepimizin yardımcısı olsun ya