DuruDefne_mommy Alya05 ben cinsiyet için gittiğimde bacaklarını o kadar net açmış ki sagolsun yormadi kızım bizi.Umarim sende net şekilde öğrenirsin ama tabiki bebeğin pozisyonu ilede alakalı inşallah üzmez sizi hemencecik gösterir 🥰🌸
Alya05 DuruDefne_mommy gorkemakdmr lizge_2 mavideniz9696 Elzem123 minismom Prettymommy ikinci-bahar25 Pembe_bulut Zeliha_plt38
gorkemakdmr Alya05 eskiler hep öyle diyor 15+3 bende. Sonra hamilr kalanlar öğrendi benden önce hamile kalan bi arkadaşım da 14 15 haftalarında öğrendi ki şöyle birşey var tatlı birşey yiyemiyorum yediğim gün mide bulantısı ile geçiyor
Alya05 Alya05 13 haftalık böyleydi Hem gözleri kapatmış hem bacakları kapalı 😀😀😀 çok utangaç bi bebiş Kimse onu görsün istemiyor
Pembe_bulut Alya05 ne güzel bir renkli ultrason olmuş 😊 sağlıkla alın kucağınıza öğrenirsin yaa ben 15+3 de öğrenmiştim☺️ en son 31+6 da gittim farklı bir doktordu cinsiyetine bakın dedim ama göremedi bacaklarını artık kapatmış dedi 🫠
DuruDefne_mommy Alya05 15 de tahmin yapılmıştı kemik yapısina göre kız demişti doktor.17.haftada net şekilde öğrendik
Pembe_bulut Alya05 Instagram’da bir kadın doğum doktoru bunu söylediği bir reels atmıştı ama kimdi hatırlayamadım 😅 Misal yemek yemeye başlayınca benim bebeğim de hareketlenir o mantık.
Alya05 DuruDefne_mommy işte benmde onuda demedi ne kız diyor ne erkek. Sözde özel takipliyim Dedi acaba 3. Kız kardeşmi geliyor Sonraki hafta gittiğimde hocam dedim sanki bacak arasında bişi var kordonda olabilir dedi Oda emin olmadı
Alya05 DuruDefne_mommy kız neresi minicik 13 haftalıkta millet kocaman pipi görüyor 😀🤣🤣🤣🤣 yada net kız olduğunu görüyor. Biz ikisinide göremedik
DuruDefne_mommy Alya05 emin olmadan söylemesi kötü değil güzel bir şey bence çoğu doktor yanılma yaşayabiliyor en azından yarin gittiğinde net şekilde öğrenmiş olursun.Bizede haber verirsin
Alya05 Pembe_bulut evet canm özelde renkli verdi İnş bende yarın öğrenirim insan artık sabırsızlanıyr
Alya05 lizge_2 bende o yok canm ki gönderdim bundan anlamadı 😀😀 İnş dediğin gibi erkektir iki kızım var Allah Salih sağlıklı erkek evlat nasip etsin inşallah
gorkemakdmr Alya05 yaz bağre burdan öğrenirsen merak ettim doktorum 3 hafta sonre geldedi bana 1 haftası gitti 2 hafta kaldı