Arkadaşlar 40+5 olmustum,hala ne sancı ne suyum gelmedi devlet hastanesine gittim direk yatış verdiler.Bebegim kilo almıştı içerde normal doğum istediğim için suni sancıyla dogurtma kararı verdi doktorum.Hastaneye saat dokuzda gittim doktor muayenesi derken 12 gibi ip gibi uzun bir şeyi alttan muayene yoluyla koydular bu suni sancı veriyormuş.Saat 13.00 gibi ağrılarım başladı ama nefes alacağım şekilde sancılar ara ara gelip giden türdendi,bir ara bebeğin kalp ritmi bozulunca hemen oksijen verdiler ve öyle takip ettiler çok şükür düzeldi değerlerim.Tempolu yürüdüm koridorda pilates topu ile hareket yaptım sonra ebe geldi ve alttan muayenede suyumu patlattı ve dayanılmaz sancılar başladı 15 dk içinde birden midem bulanmaya başladı bu acilmamin olduğu anlamına geliyordu.Bagirdim tekrar ebe geldi ve ikinmami söyledi iki ikinmada bebeğimin kafasını hissetti çatala götürdü iki ikinmada doğum yaptım biraz yirtilmalarim oldu tabikide ama dünyaya bir can getiriyoruz sonuçta olsun o kadar rabbim evlat sahibi olmayı bekleyen herkesi mujdelendirsin sağlıkla kalın güzel ve güçlü kadınlar kendinize ve vücudunuza güvenin ve bol bol dua edin