Didooo2604 Merhabalar hamileyim ve sol göğsümün ucu acayip acıyor acaba bunu yaşayan var mı ? Sanki emzirmişimde yara acısı gibi ?
Kedi07 Didooo2604 ben de dünden beri bunu araştırıyorum. Aynı şekilde sol göğüs ucum çok yanıyor acıyor. Ama okuduğum kadarıyla normal. İlk gebeliğimde olmamıştı
Nealakayahu Didooo2604 bende de var canım bazen öyle kaşınıyor acıyor ki gebelikte herşey normal geliyor artık bana kesin hamilelikten diyip geçiştiriyorum
Ebrunr Didooo2604 Didooo2604 kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama biz doktor kontrolü ile 35. Haftadan itibaren tampon hareketlerle masaj yapmadan göğüs ucunu nemlendirmeye başladık. Doğuma hazırlık için. Kurudukça kaşıntı acı vs. Yapıyor çünkü.
Didooo2604 Kedi07 ayy bende korktum ilk hamileliğimde olmamıştı dedim benim gibi olan var mı ? Kaç haftalıksın ?
Didooo2604 Nealakayahu inşallah öyledir denize girdim bıgün acaba ondan mı dedim kendi kendime korktum acaba krem alsam geçer mi ?
Nealakayahu Didooo2604 kurumuş tahriş olmuş olabilir benimde olmuştu ben bioderma nın normal el kremini kullanmıştım nemlenince daha iyi olmuştu