Rumeysakyn Benimde 5 ağustos ama vajinal doğum olduğu için heran gelebilir . Sabırsızlıkla bekliyorum , sıcaklar mahfetti beni :(
sahra4707 Rumeysakyn tarihlerimiz aynı benimde belim çok ağrıyor 2 gündür acaba gelecek mi diye bi ümit bekliyorum
Gulnur_1999 biranneadayi1 agustosun sonu eylülün başı gibi bekliyorum sezeryan olunca 40 varmaz heralde diye düşünüyorum
btl-34 Egss merhaba bende 36+5 im ikinci sezeryanımı olacağım 8 ağustosta. Sizin tarihiniz baya ileri normal doğumu mu bekliyosunuz?
Betulyk 37+1 deyiz🩵 normal doğum düşündüğümüz için tahmini doğum tarihim 13 Ağustos 40.haftam bakalım beyefendi ne zaman gelecek 👼🏻
Zeynoblue Betulyk günlerimiz falan aynı bende normal doğum istiyorum bakalım nasipse cumartesi günü çatı kontrolüm var siz yaptırdınız mı acaba
Havva-Saribas Banada doktor 18 ağustos dedi ama normal olacağı için bakalım ne zaman doğacak uygulamaya göre 25 gün kaldı
btl-34 Ashar aa ne güzel aynı gün bebişlerimize kavuşucaz inşallah rabbim sağlıkla nasip etsiinn. cinsiyeti nedir?
Necibece Tahmını son gün 23 agustos 😀şafak 30 gun hayırlısı bakalım ne zaman gelecek. 35+5 im suanda. Normal dogum pozısyonunda
Me_liike Necibece benimde 34+3 36 da kontrole çağırdı gün verecek ama bu sıcaklarda zaman geçmiyor valla