biranneadayi1 Morrinah 2baby1mom__ Benim de tam son hafta görünüyor , erken gelmezse Tam şu an 34+4 teyim, karnım şimdiden çok büyüdü 38 39ları düşünemiyorum 😅 sizde durumlar nasıl
sahra4707 Bbk88 Ağustos başı sözde doğum hazırlıklarına başlayacaktım ama belim 3 gündür aşırı ağrıdığı için yerimden kalkamıyorum ne yürüyüş ne yer silme 🥹🥹
2baby1mom__ biranneadayi1 ay benimde öyleee sıcaklar bı yandan aşırı daralip bunaliyorum ya çok zordayım diye ağlayasim geliyor o haftaları düşünemiyorum şuan yarın kontrolum var bebeğin kilosu Felan iyiyse erkenden sancı getirecek şeylere başlasammi acaba diyorum 😅
Papatyael47 Bellosima bende o haftalarda kullanıyorumdum her geçen güne şükrediyorum hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız inşallah az kaldı 37ide görelim
ErsBegAs Bbk88 Her an beklemedeydik sıpa makat geliş olmuş… 37+4 yani ptesi doktor bakacak dönmediyse gün verecek 1 Ağustos istiyorum ben de 38+1
ikibebisannesii_45 Bbk88 27 Ağustos son 35. Bakalım daha mı erken gelmek isteyecek ?vaktini mi bekleyecek? Zorla mı gelecek? Sağlıkla kavuşalım 🙏🏻