Devran Bbk88 komple uyutulan spinal dimi epidural da bel ağrısı kalıyo ablamda kaldı xs beden olmasına rağmen bu bnm 2. Doğumum ilkindede komple uyutuldum
Bbk88 sedakyhn ay benim ilk ne olacağı konusunda fikrim yok mal gibiyim hahahaha epidural mi olmustunuz😍
Tulaybostan81 Seda2727 ben de bi kaç saat önce gebelik kolestazım olduğunu öğrendim 2 hafta daha erken sezaryene alınacağım. Allah yardımcınız olsun , kolaylıkla gelsin inşallah
Bbk88 Seyma-d benim de o haftada 3 kilo çıktı ondan sordum uyumlu haftasiyla dedi benim sezeryan olacak evet normal dogum icin iyi 🤣zaten alır daha normal doguma kadar sizin
sedakyhn Bbk88 evet epidural olmuştum bilmemek daha iyi ilk doğum da bende bilmeyerek gittim 😊 hiç korkma sakın kalmaya calis hicbirsey hissetmiyorsun zaten
Ozgeee11 Benimde 8 agustos gözüküyor 38inci haftamızdayız bebeğim dönmüş yumusamamda var biraz fakat daha kanala girmemiş maalesef inşallah girer normal doğum istiyorum 🌸
Tulaybostan81 Seda2727 kaçıncı haftada doğdu , neden acil oldu bir de geçmiş olsun, Bebek iyidir inşallah
Seda2727 Tulaybostan81 35 haftalık doğdu lekem ve sancım geldiği için mecburen erken alındı sezeryanlı olduğumfan dolayı sağol canım bebek gayet iyi ama solunum sıkıntısından küvezde şuanlık
Ozgeee11 Papatyael47 32 de kontrole gittiğimizde baş aşağı olduğunu söylemişti doktorum 🌸Ama herkesin degisiyormuş