Yazmelegi_ Isimsiz6 zorunlu değil Yapılmazsa eğer gebelik şekeriniz varsa bunu bilemezsiniz ve bebeğinizi de kendinizi de riske atarsınız. Hatta burda gebelik şekeri olduğunu bilmeyen bir annemiz bebeğini kaybetmişti 🥺 illa yaptırın diye birsey yok tabi ❣️ ben gördüğüm şeyi söyledim
Meltemanneolsun Isimsiz6 gebelik şekerin varsa eğer bunu ogrenemezsin ve yediklerine dikkat edemezsin bu da aşırı kilo alımına bebeğin şeker hastasi olarak doğmasına, su fazlaligina, kese yırtılmasına ve Allah korusun daha kötü sinuclara bile yol acabilir. Yaptırmanız da fayda var
tahamommy Isimsiz6 tabi ki zorunlu değil ben yaptırmadım ama yediklerime de dikkat ediyorum, zaten yaptırsam ve şeker çıksa da tek çaresi diyet yapmak o yüzden her halukarda dikkat edersen allahın izniyle hiç bişey olmaz, kimi doktor aldığın kiloya bebeğine göre öneriyor yada önermiyor en güzeli doktoruna danışman olur
ug_fa-3diplomalianne Isimsiz6 kilo almadan herşey normal giderken de gebelik şekeri çıkabiliyor sinsi bir şey belirti vermeden de riske atabiliyor o yüzden yaptırmanızda fayda var gebelik şekeri riskli bir durum
fatmayt Isimsiz6 bana hemsire icecegi ic yada biseyler ye gel demisti. Dr da bi kac gün parmaktan ölçüm yap dedi. Yaptirmak istemiyorsanz boyle yapabilirsiniz. Benimde herhangi belirtim yoktu hersey de normal ama sekerim cikti simdi diyet yapıyorum
Rabiarabisss3 Isimsiz6 biz henuz yaptirmadik zamani gelmedi ama etrafımdaki gebe kişilerden duyduğum kadarıyla doktor önce kanda glikoz bakıyormuş ve aile de şeker hastanesi genetik olabilecek durum var mı diye soruyormus testte yapılmasını gerek görmezse yaptırmıyor
Roseg Isimsiz6 zorunlu degil. Benim doktorum iki gun once dedi, seker yuklemesini ben saglikli bulmuyorum sevmiyorum, sen sadece ac ve tokken kan ver, aclik toklik sekerine bakalim dedi, oyle yaptim bende zaten