Mutluyummutlusunmutlu Özelde ikili tarama testi yaptıracağım Pendik medipol 7bin tl isterken Kurtköy ersoy hastanesi 612 tl gibi bi fiyat verdi. Nasıl bu kadar fiyat farkı oluyor ersoy hastanesinde test yaptıran var mı?
prenseslerblogg Mutluyummutlusunmutlu ben bugün lütfı kırdarda yaptırdım gayet güzeldi detaylıca baktı sonra kan istedi o da 1 haftaya çıkıcakmış
Mutluyummutlusunmutlu ug_fa-3diplomalianne devlet hastanesinden memnun değilim ve özelde bi ihtimal cinsiyet öğrenirim diye özel tercih edeceğim.
Gizemek Mutluyummutlusunmutlu cinsiyet öğrenmek için fetal dna testi yaptırmanız gerekiyor 2 li testte öğrenilmiyor
ug_fa-3diplomalianne Mutluyummutlusunmutlu anladım canım yani testi devlette yaptırıp sonra yine özele gidebilirsin boşuna o kadar para verme diye dedim tabi ki karar senin
prenseslerblogg kubraomeroglu yani cinsiyet değilde kemik yapısına göre tahmin ediyorlar birde benim doktorum söylemişti cinsiyetini tahmin edip kız dedi gerçekten öyle çıktı 🤣 yani ilk gebeliğim de öyleydi şuan daha yeni yaptırdım 🤣
Mutluyummutlusunmutlu Gizemek evet doğru ama ultrason muayenesi sırasında özelde ayrıntılı incelerler cihazları da daha iyi cinsiyet tahmini ihtimali olur diye düşündüm. Devlette cinsiyetle pek ilgileneceklerini sanmıyorum bu kadar erkenden ☺️
prenseslerblogg Mutluyummutlusunmutlu kızımda Pendik şifa hastanesinde erkek bir doktor vardı ismini hatırlamıyorum o bilmişti
prenseslerblogg Mutluyummutlusunmutlu bunda da bana göre 11. Hafta ama ultrasona göre 12. Haftaymış doktorum hemen odada ölçümlerini yaptı kan aldı o kadar devlet hastanesine gittim 11 ve 14 arası yapılıyormuş
Mutluyummutlusunmutlu Kirmiziojee devlet hastanesindeki baştan atmaya çalışılan muameleden hoşlanmadım ve özeldeki ultrasonla doktor biraz incelerse belki erkenden cinsiyet tahmini yapabilir diye düşündüm.
prenseslerblogg Mutluyummutlusunmutlu gebe polikliniği iki adet var önünüze hangisi çıkıyorsa alın zaten zar zor bulunuyor randevu kovalamanız lazım ben rastgele aldım doktorun adına bakmadım çünkü zaten asistan doktor muayene ediyor doktorun kendisi etmiyor