Gzdmn Doktorum beş günde bir çağırıyor sekiz haftalığım sizce normal mi?? Bişey sorunca da cevap vermiyor.
Adencanan Gzdmn sorularınıza cevabı yoksa ileride çok zorluk çekersiniz şimdiden iyi bir doktor bakın bence.
Sevdalinka_30 Gzdmn allah allah böyle Dr uyuz oluyorum işte özel mi devlet mi ? 5 günde bir niye çağırıyor onu da anlamış değilim
Yek Gzdmn cok yeni olduğu için, keseyi kalp atisini izlemek için oyledir. Kac kez 5 gunde bir cağirdi ki? Sonra olan rutin kontrolleriniz 3 hafta 4 hafta olur muhtemelen
Gzdmn Adencanan ben de öyle yapacam da sekiz haftalık bebeğin ultrasonda görünmeyip alttan görünmesi normal mi yaşayan var mı
Sevdalinka_30 Gzdmn geç döllenme olduysa normal sonuç itibari ile kese ve kalp atışı duyulduysa için ferah olsun sıkıntılı süreci atlattın anlamına gelir
Adencanan Gzdmn belki göbek yağ dokun fazladır olabilir benim de 7 haftalıktı görünmedi sekiz de göründü ama. Birdahaki randevun 12haftaya denk geliyordur benim de öyle olmuştu
Gzdmn Sevdalinka_30 emin misiniz ben biraz korktum doktor özel olmasına rağmen aydınlatmıyor bi de burada başka özel doktor da yok.
Sevdalinka_30 Gzdmn alternatifin olmaması kötü onun vermiş olduğu güç ile sana yaklaşıyordur bu denli umursamaz hali... bende sağlıkçıyım ve duyduğumda öyle çok üzülüyorum ki insan canından daha kıymetli değerli bir şey daha yok değildi ki iki canlısınız tam hassas olduğunuz tam sorularınıza cevap bulmak istediğiniz zamanda böyleleriyle karşılaşmak sıkıntı verici ben bu formlarda çok okudum geç döllenme olduğu için geç kese görenler kalp atışları duyanlar o yüzden merak etme soru sor bezdir verdiğin paraya da Emeğe de değsin
Deletedmom667 Gzdmn ilk gıttıgımde keseyi gordu 5+3.1 hafta sonra kalp atısı ıcın çagırdı gıttım 6+3.. 1 ay sonra tekrar gel dedi ayda birgidıyorum
ozgurhayalim Ben 3 haftalıkken gittim ilk kese bile yoktu 😁 15 gün sonra gel dedi. Keseyi gördü. Sonra bi 15 gün daha dedi. Kalp atışını duyduk. 7. haftadan beridir ayda 1 çağırıyor
Seda5892 Gzdmn benim Doktorum da çok yakın sürelerde çağırdı başlarda kendisi söyledi ama yakın tutacağım diye çünkü kanamam falan oldu ve ilk gebeliğim düşük ile sonuçlanmıştı ondan dolayı olduğunu belirtmişti ilk gidince 10 gün içinde tekrardan muayene ücreti verilmiyor zaten