supermooomy 6+5 bulantılardan on gündür perişan haldeyim sürekli yatıyoruz kese ve kalp atışı duyduk düşük riski var dinlenmedeyiz
lee_ann melisaemirhan ay inşallah ya 🥹🫶🏻🌸 pazartesi tekrar verecem umarım yükselişi sağlıklı ilerler hepimiz içinde 🙏
melisaemirhan lee_ann En güzel haberler alman dileğiyle Allah hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💖🥹
kbrkkk Bugün 5+1 benimde 🥰 henüz kontrole gitmedik bebişi göremedik. Hiç belirti de yok. Eğer tüp bebek olmasaymış hiç belirti olarak şüphelenip ihtimal vermezmişim hamile olduğuma 😂
1Nermin 5 haftadan selamlar heyecanla bekliyorum.😍😍 Kızlar kalp atışı ve kese için hangi hafta gitmeliyim sizce ?
tarhanfur nurcanblg ayyy çok heyecan verici bi duygu anneliğe adım attığımı dün idrar testiyle öğrendim 130.6 ve 4 haftalık rüyamda görmüştüm ertesi gün testte öğrendim🥹🥹🥹 hamd olsun 9 aydır bekliyorduk bu haberi🥰💙🩷
tarhanfur melisaemirhan benim ki 4 haftalık ve 130.6 neden böyle acaba kişiden kişiye fark olabilir mi endişelendim şuan
melisaemirhan tarhanfur tabi ki kişiden kişiye değişiyor hayırlı olsun sizede hiç endişelenmeyin gayet güzel değeriniz kadın doğuma gidip doktorunuzla beraber takip edin bu süreci en iyi o bilir zaten
tarhanfur melisaemirhan ilk önce sağlık ocağına gidip aile hekimime görünücem folik asit yazdırıcam bide detaylı tahlil yapılıyormuş galiba daha sonra hastaneye gidicem
nurcanblg tarhanfur yazılan folik asiti almayın dışarıdan kendin al bem folidace kullanıyorum memnunum
damlagunes ozgee33 merhaba bana da kese var yolk kesesi Var bebek yok dedi ne zaman belli oldu kalp atışı
ozgee33 damlagunes pazartesi gitmiştik yoktu perşembeye randevu verdi o zaman hem bebek hem kalp atışı vatdı geriden geliyor olabilir dedi ama sıkımtı yok şimdilik dedş
momdiary06 memmedova_24 benim bağırsaklarım da çok iyi değil sizde de aynı mı yoksa kasık ağrısı mı var sizde