blackeagle Kızlar merhaba ben korku filmini çok severim özellikle sinemada izlemeyi ama hamileliğimde hiç izlemedim şuan 26 haftalık hamileyim hic izlediniz mi sakıncalı mı sizce? o an ki korkmadan irkilmeden bebek zarar görür mü endişe ediyorum açıkçası
Elanal blackeagle siccin 5 çıktığında gitmiştim 32 haftalık gebeydim bişi olmadı halada giderim sinemaya bebek sesten biraz kasılmıstı ama bende korku filmi hastasıyım sen yine doktoruna sor bünyeden bünyeye değişir belki 🤷🏼♀️
nisanisa Benim bildiğim kadarıyla zararlı ben çok araştırmıştım bi ara bunları sende araştır bi internetten ben haber bile izlemiyodum sinirim bozulmasın diye
Melike4242 Çok korkuyorsan tabini izleme. Ama film olarak yaklaşırsan ve normal korkun oluyprsa bence bişey olmaz
Sahrabolt Çocuk herşey hisseder korku filmi izlemen cok sakıncalı sen korktugunda oda korkuyor bebek annenin aynasıdır devam edersen korkak içine kapanık bi çocuk dogurursun sonra pisman olursun keske izlemeseydim dersin izleme daha huzur bulacağım şeylere yonel tek canlı degilsin çünkü çocuğuna izletmeyecegin şeyi sende izleme