Nevagibi Bence pcos var erken yumurtlama olacağını düşünmediğim için 4-5 gün sonra başlamayı düşünüyorum ama hata mı ederim
sirius8 Nevagibi ben biter bitmez başladım Profilimden bak fotosuna 3 gündür yapıyorum silik çizgi çıkıyor
Busraaaakkk Nevagibi eğer ilk kez kullanacaksan yumurtlama gününü bilmediğin için reglin biter bitmez başlamalısın
Tomriscvn Nevagibi Canım bendede pkos var bu ay ilk defa yaptım bitince 3.gün başladım adetin 14 günü yumurtlama gördüm
Nevagibi sirius8 baktım şimdi fotoğraflara adet dönemi belki lh yüksektir diye yüksek çıkmış olabilir mi
Nevagibi erkekannesi__ ya pcos olunca acaba yumurtlama oluyor mu olmuyor mu emin olamıyorum o yüzden denemek istiyorum bu ay olmazsa bir daha almayı düşünmüyorum
sirius8 Nevagibi ama adetim bitmişti canım bende pcos yok bu arada . Sende adet biter bitmez dene aslında geçen ay pik olmadı demişsin ya başta test yapmadığın dönemde pik yaptıysa ?
Nevagibi Busraaaakkk gecen ay da aldım ama eczaneden 15li aldım 10. Günden Başladım Ve 24. Güne kadar devam ettim piki göremedim sinirlendim bıraktım 😁
Nevagibi sirius8 evet zaten 3 ihtimal var ya önce olmuştur ya sonra yada hiç olmamıştır. Ben teste başlamadan öncesine nedense hiç ihtimal vermiyorum:/ gecen ay yumurta akı kıvamı gördüğüm gün test negatif çıkmıştı ama o günden 14 gün sonra adet oldum
Nevagibi adatuna en erken ne zaman gördün peki ilk hafta hiç yumurtlama oldu mu ben belirtileride bakıyorum akıntıyı takip ediyorum ama öncesinde pek olmuyor
Nevagibi Tomriscvn ay inşallah bende erkenden görürüm ya 20-25.güne kadar olmicak gibi hissediyorum :(
Tomriscvn Nevagibi Canım umutsuzluğa hiç kapılma ben testi alırken çok tedirgindim kesin yumurtlamam olmuycak hissiyle yaptım hep pkos olduğum için ama kopkuyu bir yumurtlama gördüm illaki seninde olacak güzel şeylere inanalım 🥰