Bet0142 14 e 9 16 ya 10 vb gibi cıkıyor tansıyonum nabız ise 105 den aşağıya düşmüo elım ayagım tutmuyor kalbım pırpır bu durumla karsılasan var mı ? 23 haftalık ikiz hamilelik doktorumun randavu gunune daha var o yüzden sormak ıstedım sizlere
Duygubebis Bet0142 bence doktoruna bilgi ver hemen tansiyon yükselmesi beklenen bi durum değil benimde 12/9 çıktı günde 35 haftadayız günlük takip ettirip idrar baktırmam gerektiğini söyledi
Seda5892 Bet0142 canım 14/8 olduğunda tehlikeli olduğunu ve böyle durumda kesinlikle hemen hastaneye gelmemi söylemişti ihmal etme hastaneye git hemen
Yldzhh Bet0142 14 den sonrasi tehlikeli diyorlar canm bi doktoruna gorun ilk baslarda benm nabiz yuksekti simdi normale dondu sukur
busrabx Tansiyon yuksekligi kotu bisi canim bnce hemen doktora git bi tanidigimda ikiz gebesiydi tansiyonu 16 cikmis ikizlerinden biri ölmus
Devran Şimdi sağlık ocağından geldim nabız 150 den sonrwsı anormal 150 ye kadar normal tansyon 12.8 den sonrası yüksek benim dün akşam 13 e 9 du şuan 11.6 doktorum dedi alet al takipte kal diye tabi ben 32 haftalığım
Bet0142 Devran kalbım cok fena carpıyor . Rakam olarak pek bılmedıgımden korkuyorum eşimi beklıyorum suan gıdecem dırek canım saol
CeydaNur Canım nabızı çok sorun etme ben taşikardi hastasıyım nabzım hep yüksek gebelikte genelde 120 filan , ama tansiyon için mutlaka görün