Busraaaakkk Mavimsimavi canım ben 15.gün yumurtlama görüyordum hep bekle zaten testin koyulaşmaya başlamış.
Mavimsimavi Gkcgkc bugün diğerlerine nazaran bir tık daha koyu ama çok çok koyu olmadı 12. Gün olması gerekiyor diye düşünüyorum
sirius8 Gkcgkc Bittiği gün çekmiştim ama daha çok hafif lekelenme devam ediyordu . Ama sanki günden güne biraz daha silikleşti . Kanama devam ederken pik olması imkansız değil mi ?
Gkcgkc sirius8 işte o lekelenme aslında yumurtlama lekesi de olabiliyormuş döngünüz kaç sizin kaç gün sürüyor
sirius8 Gkcgkc benim normalde her ay aynı gün gelir ama bu ay çocuk planlamaya başladığımız ay erken geldi 5 gün. Adet bitimi lekelenmem de her zaman olur 4.5. Günler .peki bu durumda lekelenme devam ederken ilişki olması sakıncalı olmaz mı ki . Adetin son günleri
Gkcgkc Ben mesela 23-24 günde bir oluyorum en fazla dört gün sürüyor. Lekelenme oluyor işte o lekelenme olduğu zaman yumurtluyorum bu ay dikkat ettim mesela lekelenme gelirken aynı zaman yumurta akı gibi şeffaf uzayan akıntım da geldi
Mavimsimavi Gkcgkc yaaa ben hatta bi soru açmıştım adetim bitmişti o gün yıkanıp ilişkiye girdim ondan sonraki gün ta akşam hafif pembe leke geldi gecesi kesildi sonra tekrar bi beraberlik oldu
Gkcgkc sirius8 bizim üçüncü ay denememiz ben de hep lekelenme bitsin diye bekledim olmadı 👎 bu ay lekelenme ile o akıntıyı gördüğüm için denedik canım
Mavimsimavi Nasip artık 2 gün üst üste değerlendirdim bugün tam 5. Gün olcak sperm o zamana kadar canlı kalmaz tutmayacak gibi geliyor bana da hayırlı olsun
sirius8 Gkcgkc anladım canım bizde biter bitmez hergünü değerlendiriyoruz ovulasyon testi de yapıyorum nasip bakalım siz yapıyo musunuz test