Miniboy Auri anladım ozaman canını sıkma alternatifleri değerlendir. Yani biz eşimle mesela kapı süsümüzü , hediyelerimizi filan kendimiz tasarladık. Parça parça alıp kendimiz yaptık. Hem güzel bir anı oldu. Printerest te bir çok fikir var
Sarees Auri vallahi bana 2 tane lazım , bi tane doğacak kızıma bide ablasına yaptırmam gerekecek o yüzden en iyisi kendim yaparım diğer türlü çok maliyetli oluyor , Eminönü’nden malzemeleri alır kendim yaparım mis gibi 🥰
Hemsireezo Auri merhaba bende son iki hafta kala yaptırmıştım😬 çok tatlı bir hanımın hesabını bırakacağım iletişime geçerseniz öne alabilir @elicco__ instagram hesabı 🫶🏼 Elif hanım.
Auri @Hemsireezo @Miniboy @Aliaras2022 @Elfo @Zeynep0742 Kızlar ben dün betusunsusevi sayfasından verdim siparişi Sayfa çok ilgiliydi rica ettim öne aldı tarihi birkaç hafta içinde teslim edecek inşallah 🙏 Dediğiniz sayfaları yeni gördüm hepsi çok güzeller Çok teşekkür ederim önerileriniz için 👼🏻
Burcukavak Auri merhaba canım biz umarmakrome den yaptırdık ürünleri çok uygun işçiliği çok kaliteli. Ön ödemesi yok ürünler bitince görsel atıyor. Teslim aldıktan sonra ödeme yapıyorsunuz.
anaolacak Auri merhabalar takı yastığı ve kapı süsü yapıyorum. El nakışıyla yapıyorum. Max 15 güne bitirir gönderirim. İnstagramdan bakabilirsiniz limoncicegi_nakis
ikimelekannesi___ Auri çikolata ve yastığın aynısı Trendyolda var ben gördüm hatta kapı düşününce benzeri var ben hepsini ordan sipariş edicem