Esrayusuf Havvaadem benim karından görülmemişti ben dış gebelikten korkuyordum doktorda alttan baktı gördü 4 haftalıkmış o zaman
Havvaadem Bizde 5+2 deyiz normalde ozele gidiyodum,devlet yakindi diye oraya gittim dogru duzgun bakti bakmadi gibi bisey,hic bisey soylemeden kana yolladi oda pazartesi cikicak ,kafamda deli sorular
Mlssa Havvaadem canım ben 5haftalıkken kese gördüm,8haftalıkken bebişi gördüm.. doktorum acele etmedi 20gün sonra çağırmıştı.Erken gören de var 😌
Fatohasret Benimde adet tarihine göre 7 haftalık ama doktor 3 haftalık olduğunu söyledi ve göründü kesesi
Havvaadem 10 gün önce gittiğimde kan değerim 196 dı,bugün kan aldılar ama bakalım sonuç pazartesı inşallah iyidir
2cocukannesiiii Ben 7 haftada bebeği görmüştüm ilk öğrenmekte 7. Haftada oldu zaten 🤗 çok değişik ve çok gğzel bir heyecandı gittiğim de kalp atışı da vardı kuzumun🌺 Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşaAllah 😍
Esenn1 Havvaadem Ben 5 haftalıkken görmüştüm hatta tam 5 haftanın içinde bile değildim ama bebek çok küçük olduğu için görünmüyordu 3 hafta sonra gittiğimde görmüştüm