yeni1annnne Bebeğimin gözü bir ara açık renkli gibiydi ilk doğduğunda simsiyahtı eşim yeşil bende açık kahverengi gözlüyüm normalde eşimin ailesi dönüyor diyordu eşimde de öyle olmuş ama dün yok kahverengi kalacak dediler sanki koyulaşıyor gibi ışık da farkettiriyor sonradan göz rengi dönen bebek anneleri bebeğim 50 günlük sizce döner mi yoksa kahverengi kalır mı göz bebeği çevresi hala gri
CeysuG yeni1annnne 1 yaşına kadar dönme ihtimali var ama genelde 6. Aydan sonra ne renkse en fazla ona yakın başka renge dönüyor. O da dönerse, benim gözlerim annemlerin dediğine göre 2 yaşımdan sonra dönmüş. Nasıl oluyor anlamadım masmavi gözlerim ela olmuş. Doktorumun dediğine göre de 1 yaşına kadar döner gözleri demesiydi.
269522 yeni1annnne ben koyu kahve gözlüyüm eşim yeşil gözlü oğlum doğduğunda gri gibiydi göz rengi ama ışıkta alttan açık renk olduğu belliydi sonra masmavi oldu şuan 2 yaşında açık mavi gözlü
yeni1annnne yeni1annnne yani benim açık kahve eşim yeşil ama bebeğim koyu kahve gibi açaba buradan döner mi merak ediyorum
yeni1annnne Merve-metin açık kahve gibi gri gibi bazen koyu kahve gibi sizce bu renk yeşile döner mi eşim yeşil gözlü
Merve-metin yeni1annnne şuan ne renkse 6.ayda tam oturuyor dönmeyebilir bebeğim doğduğunda yeşil mavi karışımı arasındaydı şuan 6.ayında elaya döndü gözleri
igvescarim Oğlumun gözleri doğduğunda gri gibiydi 3,4 aylıkken maviye döndü 8,9 aylıkken yeşil oldu 😂 şimdi 3 yaşında tam rengini bizde anlamadık koyu yeşil gibi güneş vurunca tam yeşil bazen açık kahve
yeni1annnne Merve-metin dün baktım resim de çektim yeşil gibi ama ağırlık açık kahverengi gri gibi bakalım hayırlısı