kubraa_35 Soru başlıkta kızlar bekliyorum öylece yapmadığım hareket kalmadı, nişan geldi üstüne 2 gün geçti hala tık yok. Sizlerin nişandan ne kadar sonra doğum gerçekleşti ?
Glsa-ylmz kubraa_35 nişanınız nasıldı bende 39+4 teyim az önce baktıgımda sümüksü sarımtırak birşey gelmiş jel gibi
Zezeyyuu kubraa_35 nişanım sabah 9.30 da geldi akşam 8 de suyum geldi 9 da hastanede oldum gece 00.38 de doğuma gırdım 48 de çıktım🤣🤣 ama bazı ınsanlarda bir hafta önceden geliyor bazıları üç gün benim geldiği gün doğdu zaten
Oz_bebek9396 Glsa-ylmz bende 39+5 teyim. Geçtiğimiz c.tesi vajinal muayene oldum 1 cm açıklığım vardı. Akşamına lekelemem oldu böyle açıklık açık kahve 2. Gün devam ettin3. Gün nriaz daha sümüğümsü kıvamlı böyle kahve damarlı geldi bugünde çok minik iğne ucu kadar akıntıya kahve geliyor sancı bugün biraz fazla hissediyorum ama düzenli bir sancı yok. Bebek hareket ettikçe belime karnıma vuruyor ağrısı ama adet ağrım geceden beri devam ediyor 4 eylül de muayenem var hatta tahmini doğum tarihi de oluyor 40 hafta dolmuş oluyor
Glsa-ylmz Oz_bebek9396 benimde cuma günü 40 haftam doluyo birde suyu azalmıstı herhalde artık gün verir diye düşünüyorum
Oz_bebek9396 Glsa-ylmz dimi bir yol izler ve sizi bilgilendirir heralde. Bakalım 2 güne sancılar gelmezse bizim doktorumuzda ne diyecek göreceğiz hayırlı sağlıklı haberlerle inşallah🤲🏻