kubradogan34 ReyHalVe21 Allah yardımcınız olsun ödem için kendi doktorum ananas yemelisin mutlaka dedi yedim ve gerçekten inanılmaz işe yarıyor size de tavsiye ederim
potincekk Oluyorumanlsana ben hamile olduğumu farkettiğimde 61 dim şimdilerde 64 ama bayağı oldu bakmadım son duruma 😄 sen hareketleri hissediyor musun
Oluyorumanlsana potincekk evet hissediyorum ilk gebelik olmasına rağmen 17 .haftadan beri dir çok şükür senin ilk gebelik mi kıyafet falan giyince karnın belli oluyor mu
potincekk Oluyorumanlsana ben hissetmiyorum ya hareketleri 😑😕 evet karnım çıkmış yani kıyafetlerde de görünecek kadar var
Gzmakm lizge_2 konuşmadık biz doktorumla ama kendisi normal doğuma odaklı bi doktor ne zaman konusuluyor acaba doğum😂 sizin belli mi
Glcnaltin1 ay1235 ben hep erkek istedim erkek çocuğu hayal ettim rüyalarımda bile hep erkek görüyordum kız olacağını öğrendiğimde cok şaşırdım sağlıklı olsun da diyorsun işte 🫠
236123 orgunaryus 21 haftalık şuan bi dahaki kontrole özele gitmeyi düşünüyorum bakalım sağlıklı olsunda bende gelinlerimi torunlarımı severim artık 😄 sizin kontrol ne zman öğrenince yazarmısınız
orgunaryus 236123 hayırlı sağlıklı evlat olsunlar. 13 Ağustos’ta randevum var sonucu paylaşırım tabii ki eğer unutmazsam.