orgunaryus 236123 yaaa belki sonraki doktorlar bilememiştir ya , şu an kaçıncı haftadasiniz. Benimki n’olacak bakalım kısmet
236123 orgunaryus 21 haftalık şuan bi dahaki kontrole özele gitmeyi düşünüyorum bakalım sağlıklı olsunda bende gelinlerimi torunlarımı severim artık 😄 sizin kontrol ne zman öğrenince yazarmısınız
ilknuuur En küçük benim galiba 5 haftalığız pazartesi keseyi gördük haftaya pazartesi tekrar gideceğim kalp atışını duyarım inşallah 🤭
rzyemrykvrk 9 haftalık olduk hayırlısıyla 🙏ne zaman belli olur cinsiyeti bide şimdiden karnım sismez heralde dimi sisiyorum gibi hissediyorum şişkinliğim gitmiyor ne yapmalıyım kızlar
ReyHalVe21 lizge_2 36+3 buralar fena havalar yakıyor resmen ayaklarım ödem dolu ördekler gibi yürüyorum hiç bir kıyafet olmuyor dışarı çıksam yanıyom evde kalsam sıkılıyom çıksın artık bu bebiş dayanamıyom ( 5 Ağustos Sezaryan Günüm🥲)
kubradogan34 ReyHalVe21 Allah yardımcınız olsun ödem için kendi doktorum ananas yemelisin mutlaka dedi yedim ve gerçekten inanılmaz işe yarıyor size de tavsiye ederim