mutlumoomm snmgldl 1500 üzeri kese görünüyor 7 haftalıkkende bebek ve kalp atışı niye göremedi benim 4325 ken 5 haftalıkken göründü
Sosyalbiri snmgldl seni üzmek istemem ama normal değil canım. Bence en acilinden alternatif bir doktora git. Dua edelim ki cihazdan olsun. Doktor bir şey söylemedi mi?
snmgldl Yakamoz20 vajinal bakmadı ağrı lekelenmede yok değerlerin çok iyi ama keseyi net göremedim 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi birşey anlamadım
melisaemirhan 21 temmuz gittiğimde 4 haftalık kese görünmüştü bende acaba cihazdan kaynaklı mı keseyi göremedi
snmgldl melisaemirhan bende cihazdan dolayı düşünüyorum değerlerin gayet iyi dedi çünkü yine de bi tedirgin oldum
snmgldl Sosyalbiri değerlerin gayet iyi dedi kese gibi birşey görmüş ama net konuşmadı 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi bende birşey anlamadım açıklayıcıda konuşmadı çok cihazdan dolayı sanırım
Yakamoz20 snmgldl deseydin keşke vajinal baksın dış gebelik ihtimali ortadan kalkardı o zaman doktorun bakması gerekti aslında
melisaemirhan snmgldl stres yapma endişelenmeki eğer bir gebelik varsa bu bebişede yansıyabilir her şey olacağına varır güzel haberler alman dileğiyle birde başka doktora gidip baktırma şansın varsa bence dene belki orda gözükür
Yusra12 snmgldl benim ilk kan değerim 1553 dü doktor 2000-2500 ün üzerine görebiliriz demişti. Sonrasında kesede bebekte göründe korkmayın görünecektir