Canm-oglum21 Ben 1 Ağustosta sezeryan olacagim ve 3. Sezeryanim olacak nasip olursa kızlar doktor aynı yerden açacaz dedi korktum açıkçası 3. Sezeryani olup aynı yerden olan var mı ?
Edizhr Canm-oglum21 benimde 3. Sezeryanım olacak valla bende endişeliyim nasıl olacak nasıl geçecek ama aynı yerden kesi oluyo
lizge_2 Canm-oglum21 Ben ekim ayında 4. Sezeryanımı olacam evet aynı yerden kesiyorlar tedirgin olman ozan gerek yok 😊
ABusraaaa Canm-oglum21 yani bu birazda daha önceki dikiş yerinle alakalı iyiyse aynı yerden incelme görürlerse bı üstünden veya bı altından açıyorlar. Bende 3. Olacak Kasım’da ilk 2 sezeryan dikişim aynı yerden oldu. Yani tek dikiş izi gözüküyor bende.
Tbaaktas Bende 28 temmuzda 3. Sezeryan olacağım geçen sene arkadaşım oldu 3. Evet aynı yerden açıyorlar
zeyka Bende 3. Sezaryen olucam 2. de sormuştum doktoruma aynı yerden olmuyor 1-2 cm üstü veya altı oluyor ameliyat sırasında karar veriyorum demişti
lizge_2 Edizhr Ay Sağlıcakla gelsin benimde ilk kızım 39 da ikinci 38 üçüncü 37 4. Bebem ne zaman gelicek acaba ama doktor 38 haftada sezeryana alırız dedi🥹
Edizhr lizge_2 inşallah güzel bir doğum olur sağlıkla kavuşuruz miniklerimize canım sen özel mi devlet mi
Edizhr lizge_2 benimki devlet canım 2. Kızımda çok memnun kaldım prenses gibi doğurup çıktım valla inşallah buda aynı olur doktorum çok iyi çok memnunum
Edizhr lizge_2 benimki devlet canım 2. Kızımda çok memnun kaldım prenses gibi doğurup çıktım valla inşallah buda aynı olur doktorum çok iyi çok memnunum