Rabiayce Haraketler başladı mı göbekler çıktı mı benim gerçekten değişiyo sanki dün karnım daha belliydi bugün daha az gibi 😅 sizlerede sorayım dedim 🙄
aylaacetin Rabiayce göbeğim çıktı ama hala hamile olduğum anlaşılmıyo bikaç gündür daha net hissediyorum hareketlerini 🥰🥰
Nasirliiii Rabiayce bizde 18+2 olduk gobeyimiz kucuk cikmis ama hamile oldugum anlasilmiyor sabirsizlikla bekliyorum gobeyimin buyumesini 😍
Tubamsl Bizde bugün itibariyle 17+5 olduk 🐣 Göbek evet artık baya belli bol giyinirsem çok bir şey anlaşılmıyor 🙈 Ben oğlumu hissediyorum baya pıt pıt vuruyor eşim elini koyuyor o da hissediyor 💙
aylaacetin Rabiayce evet 18+5im ben 2. Hamileliğim daha erken hissetmem gerekiyodu ama ilkinde daha erken hissetmiştim kızlar sanki daha mı hareketli oluyo ne 😄 oğlum tembel biraz 😂
Mrsmy aylaacetin ben de 18+1 im ilk hamileligimde daha erken hissetmistim ve kizim daha hareketliydi.oglus tembel cikti😂 karnim bu hamileligimde daha cok buyudu ve ben daha cok kilo aldim🙄saglikla gelsin yavrularimiz😇
aylaacetin Mrsmy bende kilo almadım ama göbeğim daha erken çıktı 🤔 anlamadım neyse sağlıkla gelsinlerde 🤗
Tilbe Hamilelik elhamdulillah çok güzel bir duygu ama kaşık ağrılarım ve bulantılarım var 😞 ne güzel geçti bulantılar derken tekrar içim bulanıyor ama kusma yok çok şükür