Sekerpare hayir kuzum uyuyosn uyaniosun hersy btmis oluo inan korkulck bsy yk sdce bosluga dusuosn ilk gnlr pskljik olarak ama oda duzelio takma kafana gercekten bende yasadim hemde basima gelir dedim hep o kafadaydim icime dogms gbydi cikti 9hafta olmsi lzmmken 7yi gecerken durmus hemde saglikli ilerlioduk hic bi sorunum yktu ama ben midem bulanmynca kusmaynca anladim goguslrm sizisi gecmsti ruyalarimda bile gordm esime diodum inanmiyordu taaki yeniyil sabahi ocak 1de ne gzl evde idi gezcktk leke gordm ic camasirmda ama minik nolur nolmz ddm esime gidelim kesin ddm kalbi durdu bak ddm bi gittik cikti bska doktrda gttk yok zehirlemedn alalim ddm ben 2hafta karnmda ölü tasimisim snrda sebebini ogrndkk rahmin sol tarafina yerlesmis sag tarafim guzelmis megerse orda solda et parcalri vrms beslenmesni onlr durdurms bi dha opersyn oldum alttan kameryla girip temizledi doktr simdi yeni iyilestim tekrrdan calismalara baslioruz bile rahmim toparlnms cok sukur hic uzulme bak bende
Snn gbi yazdim burya kizlar cok motive etti yazicaklar snda moral olck ilk gn bnde kotuydum aglayamadim bile eşim cok aglamişti sanki o kurtaj olckms gbi agliodu ben onu motive ettim dusun dua et sdce kuzum bska bsyre gerek yok ztn 😊