Sosyalbiri Pinfur10 böyle postlar görüyorum imreniyorum. Hangi yörenin adeti bunlar? İğneden ipliğe kendimiz aldık tabi ki. Onlar da altın ve gönüllerinden ne koparsa hediyesi.
Naz3301 Annemgil aldı andan zeye çeyiz gibi yaptılar doğunca yarım altın taktılar eşimin ailesi kayınbaba ismi koyduk diye künye taktı bu kadar
mrvunn Pinfur10 Küçük beşik, birkaç takım elbise, birkaç zıbın, anne yanı ve küçük beşik yün yatak takımı, küvet takımı, bayağı ıvır zıvır, çeyrek falan annem aldı. Diğerlerini biz aldık
Yenibirannee Pinfur10 kendimi aldık kaynanam para yolladı doğum için annemde elleriyle yelek hırka falan ördü
minnakhanimmm Pinfur10 eşimin tarafindan sadede 2 tane kardeşleri istediğim şeyleri aldı kendi tarafımdan herkes bişey aldı
Sumiire Pinfur10 niye çocugu kız tarafı mı yapıyomuş töbe ya çocuk kiminse eşyalarınıda o alsın bir zahmet kvniz zamanı gelince oğlum/kızım diye sevmesini bilir ama
adatuna Pinfur10 kendimiz aldık neden aileler alsın ki. Elbette onlar da hediyeler aldı bebek arabasını babam otokoltuğunu babannesi aldı ama kimseye al demedik
hamzaezel Pinfur10 bizim burada herkeste öyle ben ilk çocuğum erkekti annem bana komple esiyasi ver altın taktı beşik mobilya bohça hersey
Ahsenmira Pinfur10 annem yatağını aldı eşimin tarafı sadece bir bohça yaptı başka birşey yapmadı 🤷🏻♀️ o da benim dememle oldu 😆
Ipek321 Pinfur10 hepsini eşim ve ben aldık ne benim ailem ne de eşimin ailesi yardımcı olması anca işte hediye tarzı 1 battaniye 2 zıbın