vanilya_kokusu 1202 kız benimde bulantım başladı ama daha kusmuyorum çok sersem hisediyorum kendimi ya🥺
1202 vanilya_kokusu 🤦♀️bende oyleyim cok kotuyum benimde 3,4gun sadece bulanti şeklindeydi bu sabahtan kusma başladi 🤢🤢su bile icemiyorum Allah yardimcimiz olsun🤲
vanilya_kokusu 1202 5 haftalık gözüküyor Daha kontrollume bile gidemedim ya 🥺bebeğim ne kadarlik kalp atışını duymamisim randevu bulamıyorum
1202 vanilya_kokusu hemen hemen ayniyiz ben gitmiwtim 5 haftada kese gozuktu diger hafta gidicem kalp atiwi icin
1202 vanilya_kokusu tahmin ediyorum ilkinde 13 haftaya kadar kustum ben🤦♀️🤦♀️su bile icemiyordum o kadar cok iyi anliyorum ilkinde 8haftadan sonra bawlamiwti bunda erken bawladi hic hazir degildim🤢🤢
vanilya_kokusu 1202 sen genel kan tahlili verdin mi canım ya ben verdim geçen sağlık ocağına biraz sanki karaciğer enzimleri azıcık yükselmiş acaba gebelikten mi kaynaklı sende de oldu mu o
vanilya_kokusu 1202 tamam canım teşekkür ederim bulantı içinde çubuk kraker salatalık yiyebilsen iyi olur ben evimde yemek yiyemiyordum hiç mutfak kapısı kapalıydı 😂
tubbis Benim de 5.hafta başladı şuan 14+6 çok şükür hafifledi ben zencefil çayı içine limon sıkarak içiyordum,sade makarna,yağsız tost,beyaz leblebi bunlar iyi geliyordu
1202 tubbis 🤦♀️sabahftan beri limon suyunu sikip ictim yedim hic bi faydasi yok ya🤢🤢yemek gordugum an midem bulaniyo
Nealakayahu 1202 mide bulantısı için ilaç kullan mutlaka ve çubuk kraker inşlh çabucak geçer çok zor çünkü