ABC1 Onu_beklerken evet ya bacak ağrısı ve mide yanması beraber geldi hamileliğimin başından beri geçmeyen mide bulantım ve kusmama ek oldu artık
Merve-metin Onu_beklerken ne düşünürlerse düşünsünler canım bişey olmaz ben iznim bitince şuan süt iznimi kullanıyorum mesela bebek 1 yaşına gelene kadar ya her gün 1.5 saat erken çıkış hakkını yada haftada 1 gün tam gün izin hakkın var ikisinden birini tercih edebiliyorsun bunu devlet annelere sunuyor ben her gün erken çıkış hakkımı kullanıyorum böyle haklar varken kullan canım asla bırakma bebeklerimiz küçük ve en ihtiyaç duydukları zaman biz işe başlıyoruz kimin ne düşündüğünü umursama
Lolli Onu_beklerken 36. Haftamda inşallah ayrılıcam son iki iş günü Allah nasip ederse. Sezaryen olacağı için 37 e kadar beklemem ki artık hiç halim yok
S-nss Meryemdd valla ben 30 a kadar dayanamadım. İş yerim de uzak bir ilçede olduğu için doktor o kadar yolu gidip gelmen riskli dedi. Benimde ikiz. Rapor ve izin kullanıyorum 30. Haftaya kadar
Meryemdd S-nss çok iyi yapmıssınız. Umarım ben dayanabilirim. En azından işim biraz rahat, iş yerimde evimle 5dk arası😌 bakalım artık nasip
merveyagizz Onu_beklerken 35’e kadar çalıima niyetindeydim ama yok yapamıyorum, çok sıcak ve kıyafetler falan rahatsız etmeye başladı, sabahları güzel kahvaltı yapamıyorum işe gideceğim diye. O yüzden Pazartesi 32+3 oluyor çalışamaz raporu alıp bırakıcam
Asmel Onu_beklerken ilk gebelikte 37 ama her hamilelik farklı oluyor dayanamıyorsanız 32 de olur zorla çalışılmıyor ama canım hiç çalışmak istemiyor diye de bırakmayın maaş da lâzım derim
merveyagizz Onu_beklerken aynen öyle, ben de aynı memurum o yüzden evde olup hep kendime hem oğluma haksızlık yapmayacağım. İnşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🌸
UmayAna_ Onu_beklerken 40 gün tek doktordan rapor alma hakkımız var ben diyorum ki 32 de calisabilir raporu alayım ama sağlık.ocagi yada acilden rapor alayım 5 günlük 5 günlük 33-35 haftaları bu raporlarla gecistirip 37 de resmi doğum iznine ayrilabiliyor muyuz? Yoksa 32 de calisabilir raporu alırsak sağlık ocagindan rapor alma hakkımız olmuyor mu 37 ye kadar biliyor musunuz?
Onu_beklerken UmayAna_ rapor alırsanız direk gebelik izniniz başlar. 32 den sonra hastalık raporu alamazsınız diye biliyorum.
Auri Onu_beklerken Ben de aynı durumdayım 32yi geçtik 37ye kadar çalışsam izin konusunda sonradan rahat edeceğim Ama hava o kadar sıcak ki klimaya rağmen elim ayağım şişiyor zorlanıyorum 35i görmeyi planlıyorum sonrasına bakacağım 37 geç olabilir bu şartlarda
Auri Onu_beklerken Mantıklı Muhtemelen benim de öyle olur 20 ağustos son tarihim ama 10u civarı ayrılırım sanırım