Didems Arkadaşlar 18 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim onun için en ufak şeyde endişeleniyorum . bugün sabah kasıklarımda bi ağrıyla uyandım yani ağrı gibide değil ama sanki hamlamış gibi öksürürken falan acıyo nedendir sizce . merak ettim ✋
Deletedmom231 Didems Bugün benimde öyle nedense ya batıyor kasığım dün kontrolüm vardı normal diyor bu haftalarda en çok büyüdüğü zamanlar diyor
melegiminannesi 10. Haftayı gecirmissin yani düsük riski veya erken doğum riski yok denilecek kadar az merak etme ama sancın sıklaşırsa heöen doktora git
Didems melegiminannesi çok teşekkür ederim valla dayak yemiş gibi her yerim ağrıyo zaten acaba herkesinmi böyle benimmi böyle yorgun geçiyor 😂
nisanisa Canım sonuçta ilk defa vücudun böyle bi süreçten geçiyo bebek büyüdükçe gerilme oluyo bu ağrılar çok normal şiddetli sancı ve kanama olursa sıkıntı olur
Didems nisanisa evet doğru diyosun 💁 ilk olunca heyecan stres herşey birarada çok pimpirikli oluyor insan
nisanisa Didems biliyorum bilmez miyim canım ama öyle bi gelip geçiyoki herşey anlamıyosun bile şuan bebişimi emziriyorum mesela allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊
Deletedmom231 Didems Canım iki gündür birşey pıt pıt atıyor bazen ama omu değilmi idrak edemedim🤷♀️😂
Gulsen1989 Benimde bazen kasiklarima ağrı giriyor sancı gibi değişik bazen kalçama giriyor ağrı bazen kuyruk sokumuma oluyor geçiyor o yüzden önemsemiyorum
Didems Gulsen1989 bende hiç bilmediğim için endişelendim pazartesi dr gidicem zaten ama bi sormak istedim ,
Didems nisanisa oyy maşşallah allah herkese sağ salim almayı nasip etsin rabbim uzun ömürler versin kuzucuğa