Bebeğim doğduğu 3. Gün emmiyor uyanmıyor diye hastaneye götürdük enfeksiyonu ve sarılığı yükselmişti 8 gün yattı pazar günü taburcu edildik dün sabah iyiydi gözlerini açtı emdi öğlen 2 de aynı şekilde ama sonrası yok bebek baygın baygın yatıyor kaldırıyoruz kollarını ayaklarına neler yaptık tepki vermedi gözlerini açmaya çalışıyor açamıyor hastaneye gittik kan değerleri güzel ama bebek uyanmıyor yine Gaziantep şehir hastanesi sağolsun yer yok diye şehrin en iğrenç hastanesine sevk edecekti tedavi red verdik eve geldik üstünü falan değiştirdik tepki vermiyor emmiyor mama biberon meme enjektör hepsini denedim 1 yudum alsın uyansın diye bebeğim olmadı( bunların hepsi 10 dk linç etmek için yazanlar olucaktır yazıyı okumadan lütfen yorum yapıp beni daha fazla üzmeyin )özele götürdük yenidoğana aldılar sabah 4 Tü ne yapacağımızı bilmiyoruz neden böyle emme güçlüğü yaşıyor anlamıyoruz bi gün iyiyse ikinci gün öyle oluyor bezlerini dolduruyor çişini de yapıyor ama aktif değil bebek benım gibi olanlar var mı elim kolum bağlandı eşimle annemle tartıştım gecenin bi körü ağlıyorum beneğim uyanmıyor benden alıcaklar diye sürekli ağlama yeter artık dşye kızıyorlardı ağlamama bile izin vermediler yan komşu uyandı biz çıkarken iyi misiniz bi şey mi oldu diye sordu o durumdan ötürü daha da kızdılar kimse beni anlamıyor kalbim açıyor bebeğimin yokluğuna koklayamadım bebeğimi