Nurrvldn Kızlar biz 28+0 haftalığız sizde durumlar nasıl kaç gün kaldı ilerleyen haftalar nasıll acaba suan uyku problemim var ne sağa yatıyorum ne sola hemen uyuşuyor heryerım
Katya1 Nurrvldn 25+1 uykusuzluktan ve sıcaktan gün icinde başıma ağrılar giriyor artık enerjimde hiç yok
Csrbbkym Nurrvldn 30+2 genel olarak yaza gelen hamilelik tam anlamıyla en zoru. Ödem toplama artıyor, sağa sola dönerken rahat edememe, herşeyden bunalma hali olarak geçiyor.
Selim_Alparslan Nurrvldn 31+4 haftaligiz asla yatamıyorum yalancı sancılar basladi bakalım mide yanmasından mahvoldum
Nurrvldn Pitircigin_annesi ayy hıc deme zaten içimiz yanıyor birde dış yanması cekıyoruz Allah yardımcımız olsun
Meralinmucizesi 28+4 sağa sola dönmekte zorluk sürekli bir bel ağrısı var bende baş ağrısı fln sıcak çok etkiliyor Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Gizem1504 Nurrvldn 31+2 buralar çok sıcak gelmeyin 🤣 1 saat uyudum yada uyumadım sırt bel ağrısı sıcaklar mahvetti
MadameHappy34 Nurrvldn 28+4 2 gündür kaburgalarım ağrıyor resmen,saga sola yatmak yoruyor,magnezyum ve demir ilacı kullanmaya başladım,uyku duzeni 0 😬😅